Lifestyle

Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Räntäsateesta huolimatta, tai juurikin sen vuoksi, vien teidän ajatukset nyt rakastamaani kevääseen ja hieman jo kesäänkin. Kukkaistuoksu, Marc Jacobsin Daisy Dream Blush, jonka sain blogitestiin, oli jo ennalta ajatuksissani noussut tulevan kevään ja kesän suosikiksi ja tuoksu ei pettänyt. Hurmaavan romanttinen ja hieman tyttömäinen pullon ulkoasu viehätti hennolla vaaleanpunaisella sävyllä ja herttaisilla kukkasilla. Tämä tuoksu tuo mieleen kukkakedon ihanine monivärisine kukkineen ja kesämekon, sellaisen hehkeän ja ohuen hieman organzaa, kenties. Vaaleanpunaisen. Lämmin kevätpäivä tai jopa ihan kesä, linnut sirkutuksineen.
 Kukkaistuoksu siis, jonka  alkutuoksussa on lumpeenkukkaa, orvokin terälehtiä ja bergamonttia. Tuon orvokin kyllä tunnistan ja ripauksen ruusua, jota on sydäntuoksussa ja ehdottomasti kieloa ja freesiaa.  Jälkituoksuna minulle vieraampi ainakin nimenä, vetiver ja myski. Tropiikissa kasvavan vetiver-ruohon tuoksu on pehmeän matala ja hieman miehinen kuten santelipuun. Sitä en tästä ehkä osaa erotella.
Tuoksu on minusta kukkaisuutensa vuoksi päivätuoksu ja sopiva juuri kevät-kesätuoksuksi. Tyttömäinen, mutta kai sitä aikuinenkin nainen välillä saa olla!
Tässä siis uusin Daisy tuoksu, Daisy Dream Blush, eau de toilette spray, jonka voi löytää kaupoista maaliskuussa.

Voisiko tämä tuoksu olla sinun uusi tuoksusi?

Lehdistönäyte

                                                      With love,
                                                   M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *