Lifestyle

Hardy´s The Riddle

Nautin mielelläni lasin valkoviiniä ystävien kanssa, mieluiten kesäisin ja jos ruokaa tarjoillaan, niin kanaruoka tai kevyt salaatti on minusta valkoviinille se paras kaveri. Hardy´s Chardonnay on luotu suomalaisten makumieltymyksiä mukaillen ja siinä korostuu raikkaus. Chardonnay on pirteän kuiva ja sitruksinen valkoviini, joka sopii tietysti myös kalan kanssa.  Viinin tuoksussa  on hieman vaaleaa persikkaa ja  ananasta. Seurusteluviininä verraton. Nyt The Riddle Chardonnay viini myydään litran muovisessa PET-palautuspullossa. Miten kätevää.

Punaviiniä tykkään nauttia  myös silloin tällöin ja varsinkin tavella takkatulen äärellä, mutta ruokana tulisi olla ehdottomasti pihviä tai muuta kunnon lihaa. Hardy´s The Riddle Shiraz on mehevän marjainen, hennon marjahilloinen ja makean mausteinen punaviini, tässäkin on pyritty miellyttämään meidän suomalaisten viinimakua. Täyteläinen, keskitanniininen viini sopii myös tuhtien kasvisruokien kaveriksi sekä vaalean lihan ja grillatun kanan kanssa. Tätäkin viiniä myydään muovipullossa.

Muovipullojen mahdollisuuksia on tutkittu jo pitkään ja niiden käytöstä on löydetty käytännöllisiä etuja, kuten muovipullon paino on tietysti vähemmän kuin lasipullo ja ne on kevyempiä kuljettaa, joten polttoaineen kulutus vähenee ja tämä taas pienentää hiilijalanjälkeä. Ei tule sirpaleita ja niitä ei jää luontoon ja pantillisen pullon voi helposti palauttaa pullonpalautuspisteisiin. Makuun ei ainakaan tämä muovipullo vaikuta, jota jotenkin hölmösti aluksi epäilin ja ulkoisesti ei heti edes tajua, että kyseessä on muovinen viinipullo. Tässä tietysti se tietty fiilis häviää, kun on oppinut, että viinipullo on lasipullo. Melkein sama, kun se, että kaikissa viineissä oli oikeat korkit eikä kierrettävät kuten nykyisin monessa viinipullossa on. Mutta kaikinpuolin järkevää ja jos jossakin voi luontoa säästää, niin miksei myös tässä asiassa.
Olisitko sinä valmis siirtymään muovipulloviineihin?

Lehdistönäytteet
Tiedot poimittu esitteestä

                                                              With love,
                                      M

4 Comments

  • Tiia K

    Jännää, vaikuttaako tuo makuun mitenkään, no ei tietenkään, eihän sitä muutoin olisi muovipulloon laitettu. 🙂 Hardys viinejä on ostettu monet kerrat, Hardysillä kun on maailman paras tonkkakin, säilyy viini 6-viikkoa jopa.

    Mukavaa päivä M <3

  • Mysterious M

    Niin, eikö ole hassua miten sitä alkaa kuvittelemaan ja epäilemään. Mutta yllättäen myös tuo säilyyvyys oli hyvä, kun pummoa viikon jääkaapissa säilyttelin, niin ei ainakaan makuun vaikuttanut. Tuo onkin hyvä tuo tonkka muistaa, jos mielii vaikka bileitä järkätä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *