Kosmetiikka

Lierac Premium, täydellinen anti-aging ratkaisu

Mustat korkeat orkideat vakuuttivat  graafisuudellaan ja samppanjan sävyiset kauniit ruusut toimivat pehmittäjinä taustalla, kun mustia havumaisia pieniä oksia oli ripoteltuna ruusujen sekaan. Melkein tuli tunne, että olen astunut Ruususen satuun ja pelko siitä, että Kaunis Pahatar astuu eteeni…mutta ei toki, oli kyse taitavasti somistetusta blogitapahtumasta ja anti-aging tuotesarjasta. Näyttävää ja mielenkiinto heräsi välittömästi kun astui huoneeseen.

Mikäs siinä, eiköhän me jokainen keski-ikään kavunneet naisihmiset ilahduttaisi, jos saisimme upean anti-age tuotesarjan käyttöömme ja se oikeasti toimisi. Kyse on siis Lieracin Premium ihonhoitotuotteista. Premium on ylellinen aikuisen naisen ihonhoitolinja, joka ennaltaehkäisee ja korjaa kokonaisvaltaisesti ikääntymisen merkkejä. Premium tuotteissa on erittäin korkea hyarulonihappopitoisuus, havinaislaatuisten mustien kukkien, kuten orkidean, ruusun ja unikon uutteita, antioksidantteja ja erilaisia ravitsevia ainesosia.

Premium tuotteet korjaavat kaikkia ikääntymisen näkyviä merkkejä, syviä ryppyjä, kiinteyden menetystä, ihon epätasaisuutta, pigmenttimuutoksia ja kosteuden puutosta.

Harvinaisten mustien kukkien uute varmistaa hyvän suojan ja palauttaa tasapainon.
• MUSTAN ORKIDEAN UUTE: Kukka kasvaa ravintoköyhässä maassa ja pystyy varastoimaan suuria määriä ravinteita ja vettä elääkseen. Mustan orkidean uute sisältää runsaasti antioksidanttisia flavonoideja ja useita erilaisia kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia.
• MUSTAN RUUSUN UUTE: Black Baccara ‐ruusu sisältää runsaasti polyfenoleja, jotka neutraloivat vapaita radikaaleja, sekä tanniineja, jotka pehmentävät ihoa ja supistavat ihohuokosia, niin että ihosta tulee sileä ja tasainen.
• MUSTAN UNIKON UUTE: Uute saadaan kylmäpuristamalla, ja se sisältää välttämättömiä rasvahappoja (omegat 3, 6 ja 9), jotka auttavat palauttamaan ihon lipiditasapainon. Se myös parantaa ihon elastisuutta

Ravitseva anti -aging hoitovoide Premium Voluptunous Cream on tuoksultaan ihanan ruusuinen, kuten arvata saattaa, kermamainen ja täyteläinen voide, jota voi käyttää sekä päivisin että öisin. Näinkin tuhdiksi voiteeksi kuitenkin kämmenselkään levitettynä kiilteli hieman, mutta imeytyi yllättävän hyvin. Kansi oli muuten yllättävän painava tässä purkissa ja purkkisarjan ulkonäköä, kuten myös voiteita kuvaa sana ylellinen.

Siloittava ja uudistava Premium Seerumi tarjoaa ravintoa ja kosteutusta sekä antioksidanttista suojaa iholle. Tuoksumaailma on tässä juoksevassa kevyehkön tuntuisessa seerumissa huomattavasti miedompi. Voisin kuvitella, että tämä saattaisi riittää pelkästään päivisin hieman t-alueelta rasvoittuvalle iholleni.


Lopuun vielä tehokas anti-aging Premium Mask, jonka samettinen koostumus ja upea hienostunut tuoksu kruunaa ihonhoitosarjan. Vaikuttaa kaikkiin näkyviin ikääntymisen merkkeihin.Tämän maskin voi laittaa kasvoille kerran pari viikossa 10 minuutiksi tai kuten itse mieluiten teen, niin tämän voi jättää yön yli vaikuttamaan.
Maltan tuskin odottaa, että pääsen testaamaan näitä ylellisiä ja ihanalle tuoksuvia ihonhoitotuotteita. Kokemuksistani kerron sitten tuotteita testattuani.

Tuotteet myynnissä apteekeissa maaliskuun puolivälin jälkeen.

Tuotteet lehdistönäytteitä
Tiedot poimittu esitteestä


                                          With love,
                                         M


14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *