Kosmetiikka

Elie Saab Rose Couture

Olen aina ollut hieman heikkona Elie Saabin tuoksuihin, vaikka en ole yhtään Elie Saabin tuoksua aikaisemmin omistanut. Jokin niissä vetää puoleensa ja minun nenääni sopii tuoksujen mausteisuus ja ehkä hieman itämaisuus, vaikka en nyt mene vannomaan, mitä ne aiemmat tuoksut ovat aiemmin sisällään pitäneet. Joten, kun tätä Elie Saabin uutuutta Rose Couture tarjottiin testiin, niin olin heti valmiina.

Kaunis ruusu, hempeä vaaleanpunainen väri ja huumaava tuoksu, ovat yhtäkuin naisellisuus. Upeat Elie Saabin juhlapuvut ja kukkateema, nämä kaikki siis ovat olleet innoittajana Rose Couture Le Parfum- tuoksuun. Tuoksussa appelsiininkukka on kirkastettu hunajaruusulla. Alkutuoksuna on pioni ja ruusu. Sydäntuoksussa sykkii ruusun nektaria, jasmiinia ja hitusen vaniljaa tuomaan makeutta ja pehmentämään tuoksua. Pohjatuoksuna itämainen santelipuu ja patsuli.

Tyylikäs pullon ulkomuoto, timanttimaisine korkkeineen ja jopa pahvipakkaus hennon roosan värisenä miellyttää ja antaa lupauksen, joka ei petä.Todellakin hienostunut ja naisellinen, itsevarman naisen tuoksu. Rakastan tuota puuterimaisuutta, kun tuoksu on hieman jo tekeytynyt iholla. Kestää kuutisen tuntia ja miellän tämän kevään ja kesän tuoksuksi. Tämä ei ole kuitenkaan niin voimallinen kuin edelliset Saabin tuoksut, mutta juuri omaan makuuni sopiva.
Myynnissä maaliskuusta lähtien Sokoksella, Stockmannilla ja Kicks tavarataloissa.

Lehdistönäyte

                                                          With love,
                                                        M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *