Kosmetiikka

Väri-ilottelua Lumenen lakoilla

Uusi vuosi on tuonut Lumenen Gel Effect valikoimaan uusia sävyjä ja nyt lakoissa löytyy varmasti jokaiseen makuun. Lisäksi kynsilakkapullojen ulkoasua on uudistettu heijastamaan paremmin Lumenen suomalaisia juuria ja pohjoismaalaista designia. Gel Effect lakat ovat kestäviä, väri levittyy kynnelle tasaisesti ja antaa niille geelimäistä kiiltoa. Lakoissa on nopeasti kuivuva ja runsaan pigmenttinen koostumus sekä kapea, tarkka sivellin.
Yläkuvassa: Aamukaste, Vadelma, Samettikukka, Laineilla, Kukkaketo jaNupulla.

Teeruusu, Terälehtiä, Kesäilta, Kultahiekka, Niittyvilla, Hetken lumo, Kuulas ilta ja Lummennejärvi.

Ihania sävyjä ja lakkoja, joilla mielelläni leikittelen tässä tulevana keväänä ja esittelen niitä myös täällä blogissa. Mikään ei vedä vertoja sille, että kynsilakka on kestävä ja jälki kaunista. Usein tulee myös korjailtua viikon aikana lakkavaurioita ja mikäli lakka on tasokas, niin sekin onnistuu ja koko lakkausta ei tarvitse tehdä uudestaan.
 Tytär taisi innostua jo ennen kuvauksia, sillä Hetken lumo on uhkaavasti vähentynyt ja myös Kuulas ilta on on päässyt kynsille. Instagramissa onkin pyörinyt hänen tekemänsä yhdistelmä niistä kynsistä.

Nämä lakat löytyvät kaupoista maaliskuussa ja hinta on noin 6.90 e.

Löytyikö suosikkeja?

Lehdistönäytteet

                                              With love,
                                             M

23 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *