Kosmetiikka

Ruusun sävyiset kynnet

Tässä nyt lupaamani testauskuvia noista Lumenen uusista Gel Effect lakoista ja väreinä on mukana Kultahiekka, Teeruusu ja Terälehtiä. Sävyt meni ihanan lähelle tuota ruusua, joten en voinut vastustaa ja kuvia tulikin sitten räpsittyä monta.
Mies palasi onnellisesti Oulun työmatkaltaan melkein yöllä ja aamulla jo kahdeksalta heräsin häntä viemään sählymatsiin pelaamaan. Minä olisin kyllä mieluusti kääntänyt kylkeä, mutta meillä oli tuo zumba tuossa päivällä ja koska meillä on vain yksi auto, niin ei muu auttanut. Kylläpä mies oli niin pirtsakkana, mutta annas olla jos olisi ollut kyseessä johonkin muuhun herääminen, tuskin olisi noin innolla lähtenyt. Mutta ihanahan se vain on, että on harrastuksia, joista saa voimia ja iloa.
Tyttären noudin laivalta sitten neljän tienoilla ja hyvin oli kaikki mennyt ja kivaa oli ollut. Nyt on pesue taas koossa ja voin huokaista. Inhoan itsessäni tätä huolehtimisen piirrettä, mutta minkäs teet, ei tälle voi mitään. Äidiltä perittyä, mutta toivon totisesti, etteivät tyttäreni peri tätä minulta, sillä olisi vain ihana heittää kannat kattoon ja rentoutua kunnes perhe palaa kotiin.
Miten ihana aurinkoinen päivä olikaan. Oikein kevättä ilmassa ja taivas niin sinisenä ja aurinkoinen niin kirkkaana. Pitsataikina on nousemassa, joten pakko rientää sitä kaulimaan, mutta tytärparka joutuu pitsansa syömään ilman sitä juustoa. Onko ideoita tai tietoa siitä, miten valmistetaan maidoton pitsa?

Mitäs te olette puuhanneet lauantain ratoksi?

                                         With love,
                                         M

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *