Kosmetiikka

Herkälle päänahalle

 Meidän perheessä riittää näitä allergioita. Aluksi olin vain minä ja kissa ja entinen työpaikka, missä allergisoiduin homeelle, vähitellen siitepölyallergia paukahti päälle ja sitten vielä tuli tuomio kissa-allergiasta. No, kissan pidin, koska en saanut siitä oireita ja muutin mieheni kanssa yhteen. Hän ei ollut millekään allerginen. Lapsia tuli ja ensimmäinen tytär todettin alle kaksivuotiaana kissalle allergiseksi, joten kisuli muutti erään yksinäisen naisen onnelliseksi seuralaiseksi. Mies alkoi oireilla siitepölylle ja on syönyt allergialääkkeitä kilpaa meikäläisen kanssa. Apua, tässä pakostakin alkaa miettiä, että olenko minä kenties itse allergiaa aiheuttava yksilö??
Tytär todetttiin samalla allergiseksi siitepölylle ja lukemattomille ruoka-aineille ja kun tuota ikää on nyt kohta 19 v, on sen jälkeen todettu myös koiralle, hevosille ja nyt viimeisin jippii, kaiketi vielä maidolle. Nuorempi tytär on vain allerginen manteleille ja välillä hänen herkkä hiuspohjansa kutiaa ja tähän hän tarvitse omat shampoonsa. Luulin, että vain nuorempi tytär kärsisi näistä päänahan ongelmista, mutta koska vanhempi tytär jotui jättämään maidon rukavaliostaan, niin kaikenlaisia iho-oireita on putkahdellut esille, milloin missäkin muodossa, välillä aika pelottaviakin ovat olleet. Viimeisin oli sitten hiuspohjan kutiaminen ja hilseily.

Voitte uskoa, että olin valmis kokeilemaan kaikenlaisia hiustuotteita, jotta oikeat tuotteet ja helpotus hänelle löytyisi. Sain testiin tammikuulla myyntiin tulleet LV-hiustenhoidon uutuudet, jotka lupasivat rauhoittaa ja kosteuttaa hiuspohjaa. Kyllä kiitos, tänne vaan testattavaksi.

Sarjasta löytyy hajusteettomat ja väriaineettomat tuotteet ja ne sopivat hyvin usein toistuvaan pesuun ja neitihän laukkaa salilta salille ja välillä zumbaan, joten suihku kohisee ja hiuksia pestään usein. Myös talvi ja pipon käyttäminen, kuiva sisäilma ja ehkä tuo kirjoituksista johtuva stressi, antaa vielä lisäpotkua tähän comboon, joten paketti onkin sitten kasassa. Kutisee.
LV Rauhoittava shampoo nimensä mukaisesti rauhoittaa ja kosteuttaa kuivaa päänahkaa ja pesu ei kuivata jo ennestään herkkää päänahan ihoa. LV Rauhoittava hoitoaine kosteuttaa hiuksia ja hoitaa niitä ja tekee ne terveemmän näköisiksi. Vähentää sähköisyyttä ja lisää kiiltoa, tehden ne helpommin käsiteltäviksi.

LV 3 in 1 Sport -shampoo yhdistää samaan tuotteeseen shampoon ja hoitoaineen ja suihkusaippuan. Tuote sopii hiusten ja vartalon usein toistuvaan pesuun koko perheelle, mutta luovutimme tämän suosiolle miehelle, joka yleensä ei tykkää läträtä niin monella aineella ja kokee ne miesten tyyliin turhan hankaliksi. No, eipä ole valituksia kuulunut, joten kaipa se on ihan käypä tuote. Miehellä ei ole kyllä onneksi ollut mitään hiuspohjan herkkyyksiä, joten sen takia ei mitään kummosia ole kuulunutkaan.

LV Rauhoittava hiuspohjan tehokosteuttaja lievittää kuivuutta ja kireyttä ja ennaltaehkäisee hiuspohjan kuivumista. Tämä aine laitetaan jakauksittain hiuksiin ja hierotaan hiuspohjaan ja tätä tuotetta ei saa huuhdella pois.
Lv tuotteet eivät ole hinnalla pilattuja vain 3 e/kpl ja tehokosteuttaja 4,70 e, joten kaikkien ulottuvilla.
Tyttären hiuspulmaan tämä auttoi, mutta tehokosteuttaja jätti hänen mielestään hiukset rasvaisen näköisiksi, joten tätä hän ei sitten pahemmin enää testaillut. Näiden tuotteiden laittamisessa pitää olla tarkkana ja liikaa ei kannata laitella, se nimittäin näkyy.
Äääh! Nyt kun kirjoittelin näistä, alkoi omakin hiuspohja kutista! Käykö teille koskaan näin, että jos joku puhuu vaikkapa täistä, niin johan alkaa päätä kutittaa.?

Käytätkö sinä LV tuotteita?

Lehdistönäytteet

                                           With love,
                                                  M

8 Comments

 • Souliina S

  Meillä myös nuorimmainen allergikko ja kyllähän näillä ilmoilla tuntuu , että vähän jokaisen päänahka kutisee. Tuo rauhoittava päänahan kosteuttaja voisi ainankin olla, se joka kaupassa eksyy ostoskoriin 🙂 Ja kyllä, täällä ainankin päänahka alkaa välittömästi kutista, jos joku puhuu esim niistä täistä.

 • Mysterious M

  Näin on, että eivät komeile ulkoisesti vaan "perus taviksia" ovat:)Toisaalta herkälle iholle tämmöinen on juuri se helpotus, ettei ole turhia ainesosia, jotka saattavat vain lyödä vettä lisää myllyyn ja allergia pahenee. Ulkoinen siis on jo viesti siitä, ettei sisällä mahdollisesti allergisoivia ainesosia. Mutta allergian kanssa ei koskaan voi vannoa:(

 • Tiia K

  Täällä ei kutita, mutta atooppisen ihottuman aiheuttamia hilseläikkiä on paikallisesti aina samassa kohdassa päänahkaa ja tytär perinyt saman ongelman. Joten kaikki neuvot kultaakin kalliimpia. LV 50plus tuotteet ovat ihania, vartaloöljy ja pesuneste ovat loistavia, suomalaisia ja halpoja!

 • Mysterious M

  Noi on rasittavia tuollaiset läikät! Kannattaa ainakin kokeilun vuoksi yrittää tuolla hoitavalla tuotteella siihen päänahkan läikkään:) Nuo öljyt on vielä kokeilematta, kiitos vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *