Sisustaminen

Maison Helsinki Boutique

Maison Helsinki Boutique

Wow! Oli huudahdus, joka suustani pääsi, kun tähän ihanuuteen astuin. Kyseessä on Maison Helsinki Boutique, ihana sisustusputiikki, jossa pääosin on tarjolla upeita kukkia, tosin eivät ole aitoja. Nämä tekokukat kyllä hämäävästi ovat niin aidon näköisiä, että kieltämättä hullaannuin ja en oikein tiennyt mitä valitsisin.


Maljakotkin olivat aika ihanasti kimaltavia ja osa peileistä koottuja superblingejä. Mutta vielä maltoin mieleni ja jätin ostamatta, mutta toki kukkasia mukanani kotiutin. Nämä ainakin kestävät, jopa meikäläisen hoidossa, kunhan löydän niille sopivan paikan.

Ihana liike ja on katsastamisen arvoinen. Varmasti tänne käy tieni vielä toistamiseen.
Oletko sinä vielä piipahtanut täällä?

                                                     

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *