Muoti

Calvin Klein underwear

Minusta on hauska seurata nuorison pukeutumista, vaikka kaikki muoti ei aina oikein nappaa. Yritän kuitenkin ymmärtää nuorten tapaa ajatella ja toteuttaa muotia ja koen, että ei tässä meillä ihan pieleen olla menty. Mies enenmmänkin saa harmaita hiuksia, kun tyttöset ovat lähdössä minihameissaan ulos, mutta tämä on tietysti se isän rooli, olla huolissaan.
Alusvaatetuksessa, tai oikestaan nyt puhutaan kotioloissa ja yöpuvun ominaisuudessa olevasta muodista, minulle tuli uutuutena Calvin Klein merkkiset alusasut. Olin jotenkin mieltänyt tämän merkin hieman aikuisempaan makuun ja enemmän koen nähneeni merkkiä miesten boxeri-osastolla, niiden kuvassa olevien upeiden pyykkilautavatsaisten nuorten miesten yllä. Lisäksi en koksaan ole ollut innostunut puuvillaisista alusvaatteista, joten siksi olen varmaankin tämän merkin itse ohittanut. Mutta nyt tyttäret veivät minut ostoksille tai siis minut maksajan ominaisuudessa, kuinkas muuten ja vierailimme Kampin Calvin Klein liikkeessä. Hei, hulinaa kun niitä nuoria tyttösiä parveili siellä pukukoppien suunnalla ja melkein kaikilla oli samantyyliset underwearit sovituksessa. Tämä tietty harmaa sävy on in ja tyyliltään nämä ohuehkot toppi+ pikkarit sopivat löysien sweatpantsien tai pyjamahousujen alle. No sellaiset laitettiin pakettiin ja ihan järkevissä summissakin onneksi pyörittiin näiden suhteen. Että täällä ollaan taas niin muodissa.

Onko merkki tuttu? Kumpi alusvaateosaston valikoima viehättää eniten, se puuvillainen vaiko silkki/satiini?

                                  With love,
                                  M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *