Käsityöt,  virkkaaminen

Lumikukkia hangella, ovatkohan viimeiset?

Jaahas. Taitaa nämä meikäläisen virkkailut tälle talvelle olla tässä. Meinaan näitä talvisia juttuja ja villalangasta. Minulta jäi vähän tuota valkoista lankaa siitä mekosta, joten päätin välikäsityönä virkata lapaset. Mutta ne oli pelkkää kiinteää silmukkaa ja jotenkin tylsät, niin virkkailin niihin lumikukkia.

 Nyt on aika antaa keväisten käsitöiden valloittaa mieli ja miettiä, että mitä sitä sitten tekisi. Pinterestiin olen poiminut ison ideakansion ihanista käsitöistä, joista ammentaa ja kehittää omanlaisia juttuja.

                                                                    With love,
                                                               M

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *