Muoti

Tytöt lähtee tanssimaa-aa-aan…

Joo,  mut en mä oikeasti ole menossa mihinkään, vaikka Chisun laulua tuossa tapailin. Nautin perjantaista ihan kotosalla, mutta kokeilin ihan huvikseni vaan, että mitä laittaisin, jos minä pääsisin joskus tanssimaan. Minä rakastan tanssimista, joten korkkarit ehdottomasti. Nuo kuvassa olevat ovat kuitenkin minun tyttäreni, sillä tällä haavaa etsiskelen sopivia mustia avokkaita itselleni. Hame on H&M valikoimasta yli vuoden takaa. Ostin sen kokeilematta ja se oli täyspitkä, mutta loppuikin typerästi pohkeeseen ja sai minut näyttämään lyhyemmältä kuin olen ja tantalta. Niinpä siirtelin sitä vaatehuoneessa laidasta laitaan tangolla ja kerran rohkaistun ja pätkäisin siitä 30 senttiä pois. Hame oli heti parempi ja sillä ylijäämä-pätkällä pidensin yhtä toista mekkoa, kun tuntui, että se oli jo liian lyhyt. Vinkkinä kerron, että pliseerattu hame kannattaa lyhentää aina vyötäröltä nostamalla ylöspäin, jotta ei tarvitse kääntää helmaa. Helma saattaa olla todella haasteellinen saada siistiksi.  Toki siinä piti tehdä hieman vyötärökuminauhan kanssa sitten rypytystä.
 Neule on itseasiassa nuoremman tyttären Stradivariuksesta ostettu viime syksynä, mutta ei ole ollut vielä kertaakaan käytössä. No, kohta kelit toivottavasti tälle pitsineuleelle ovat suotuisammat. Näistä saa kivan asukokonaisuuden helmien ja laukun kanssa ja jos laskee vain hamosen ja neuleen hinnan, niin tämä jää alle 45 e. Eipä ole paha hinta minusta bileasusta. Nyt pitäisi vaan päästä tanssimaan.

Mitä teillä on suunnitelmissa tälle perjantaille?

                                        With love,
                                               M

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *