Muoti

Näytä kyntesi

Jälleen asiaa kynsistä ja koska ihmiset usein näin keväällä, oi miten ihanalta tuntuukaan nyt käyttää tuota kevät-sanaa, heräävät horroksestaan ja alamme hiukan enenmmän kiinnittää huomiota ulkoiseen olemukseen, niin kädet ja kynnet näyttelevät kyllä isoa osaa siitä. Miten kiva onkaan tarkastella uusia kevään väreja luomiväreissä, huulipunissa ja kynsilakoissa.
 Sain testiin uusia Isadoran manikyyriin tarvittavia tuotteita kynsille. Hempeän vaalenapunaiset primerit tuovat vain aavistuksen väriä kynnelle, mutta ovatkin tarkoitettu pelkkään pohjustukseen. Toinen on naturelli ja toinen on kiiltävä, mutta muuta eroa näissä en ole itse huomannut. Tämä sopii luonnollisesti myös ranskalaiseen manikyyriin. Nykyisin kynsiä lakatessa on jo oppinut nämä pohjalakat ja päällyslakat ja nyt yhdistettynä myös tuo pikakuivatus-ominaisuus. IsaDoran kirkkaassa ihanan kiiltävässä pikakuivattajassa on mahtavan leveä sivellin. Yhdellä vedolla saa kynnet lakatuksi ja se on minusta iso plussa. Myös noissa primerlakoissa on leveät siveltimet.
 Kynnen päälle tipautettava Quick Dry Dropper on kätevä, mutta vaatii harjoittelua. Yksi pisara pipettikorkilla leviää kivasti kynnen pintaan ja hetken päästä lakkaus on kuiva. Aluksi tytär kyllä auttoi, kun kokeilimme pikakuivattajaa. Koska kynnen pintaa ei tarvitse koskettaa, niin välttyy mokailulta ja manikyyrin turmelemiselta. Tätä saattaa tapahtua, kun kiireessä lakkailee. Mikä siinä onkaan, että ne kynnet laitetaan monesti jo ulkotakki päällä ja toiset hoputtamassa lähtöä ovella. Silloin tämä tipautettava pikakuivattaja on kyllä paikallaan.
Sally Hansenin Complete Care 7 in one Nail Treatment on tehopakkaus yhdessä pullossa, sillä se parantaa kuivien, lohkeilevien ja liuskottuvien kynsien kuntoa. Kynsistä tulee joustavammat, kiiltävämmät, vahvemmat ja pinnaltaan tasaisemmat. Se sisältää avokadoöljyä, merisuolaa,granaattiomenan uutetta ja kalsiumia. Tuotetta sivellään puhtaalle kynnelle kaksi kerrosta, mikäli käytetään yksinään. Muutoin sitä käytetään sekä aluslakkana, jolloin se antaa tasaisen värin ja päällyslakkana, jolloin se suojaa lakkausta. Tällä voi myös kirkastaa kynsilakan väriä lakkausten välillä ja sitäpä minä olen harrastanut, sillä kynsiä ei aina jaksa laittaa alusta asti, joten korjailen niitä ja laittelen päällyslakkaa pintaan ja ovat kuin uudet, melkein.

Sensain ylelliseen Intensive Hand Treatment käsivoiteeseen olen ihastunut ja suorastaan rakastunut ja tuoksumaailmaltaankin se on minulle mieleinen, aprikoosi, orkidea ja luumu. Hennon roosa sävyltään ja kermamaisen paksu, silti hyvin imeytyvä käsivoide on nyt muodostunut jokailtaiseksi rituaaliksi. Käsistä tulee silkkisen pehmoiset ja uskon vakaasti, että aavistuksen pientä ryppyä omaavat kädet silottuvat tämän tuotteen ansiosta. Intensive Hand treatment onkin anti-ageing tuote ja se suojaa myös UVB-säteiltä. Omani ainakin olivat kuivuuttaan riutuneet ja nyt eivät pelkästään tunnu, vaan näyttävätkin hyviltä. Lämpimät suositteluni.

Suloiset kukkaissävyt Mavalan lakoissa saivat meidät naiset tässä huushollissa sekaisin. Näistä sävyistä oli vaikea valita, koska olisi pitänyt laittaa kaikkia sävyjä heti kerralla. Olisihan sekin tietysti toiminut.

Nämä me  vanhemman tyttären kanssa valitsimme ja kolmatta päivää lakkauksen jälkeen vasta ennätimme kuvata, mutta silti aika hyvässä kunnossa kynnet vielä ovat. Eikö?

Laitatko sinä kynsillesi jo kevään hempeitä sävyjä?

Tuotteet lehdistönäytteitä

                                                  With love,
                                                      M

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *