Lifestyle

Omnia Paraiba

Bulgarin Omnia-sarjaan on tullut uusi tuoksu, Omnia Paraiba, joka mukailee Brasilialaista jalokiveä, Mina Graisia. Ilmankos minulle tuli heti tästä turkoosista pullon värityksestä ja muodosta mieleen koru ja myös tuo Brasilia ilman, että olin edes tutustunut tietoihin tästä tuoksusta. Voisin nimittäin helposti kuvitella tämän kaulakoruksi, jos se olisi pienempi, mutta tässä onkin kaksi sormusta yhteen kiedottuna. Vähän on muuten simpukkamainenkin tämä muotoilu. Joka tapauksessa henkeäsalpaavan kaunis tuoksupulloksi.

Ihastuttavaa pulloa ensin kyllä hyppysissäni pyörittelin ja mietin, että miten tämä aukeaa. Mutta tässä olikin painettava alas tuo korkkiosa ja suihkaus tulee siitä sivusta. Mikä tuoksu! Voin aivan hyvin kuvitella itseni Brasilian aurinkoon,  upeiden valtoimenaan kasvavien kukkasten huumaavaan paratiisin tuoksuun. Makea, mutta pirteä alkutuoksu sisältää hieman appelsiinia, curacao hedelmää ja maracujaa eli keltapassiota, joka on passion-hedelmän sukulainen. Sydäntuoksussa passionhedelmän kukkaa ja gardeniaa ja lopputuoksuun antaa kookos oman makean panoksensa sekä vetiver ja kaakaopapu. Hedemäinen tuoksu ei suinkaan ole äklöttävän makea vaan sopivan raikas ja kesäiseksi päivätuoksuksi sopiva. Toki olen tätä tuoksua nyt päivittäin käyttänyt, sillä pidän siitä, että se on tavallaan aika mieto ja ei hyökkää liikaa häiritsemään vaikkapa kanssaseuralaisia.

Millaisista tuoksuista sinä pidät? Voisiko tämä viehättää sinua?

Lehdistönäyte

                                         With love,
                                               M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *