Kosmetiikka

Kevin Murphy ja kesätuulet 2016

Tänään sain tilaisuuden osallistua blogitapahtumaan, jossa Juha-Matti Manninen, kansainvälistä uraa tekevä hiustaiteilija ja suurilla catwalkeilla hiusjuttuja ja kampauksia ohjaileva mestari, esitteli meille bloggaajille Kevin Murphy hiustuotteita ja uusia tuulia kesän 2016 hiusmuodissa.  Letit ovat jo jonkin aikaa edustaneet kampauksissa ja niin ne tekevät vielä tulevanakin kesänä, mutta nyt mausteena on myös kukkasia.

Nämä ihanat kukkaset ovat Parone Design käsialaa ja kukkasilla lettikampaus todellakin muuntautui juhlavaksi. Kukat olivat niin upeat, että niitä tuli nyt kuvattua olan takaa.

Seuravaksi oli vuorossa kiharakampaus, joka muutamilla harjanvedoilla ja kampaajan kikoilla saatiin ensin loistaviksi laineiksi ja sitten vielä nutturakampaukseksi. Tosin kunnon tuotteet tarvitaan apuun, eli Kevin Murphyn muotoilutuotteet olivat kovassa käytössä.

Lopulta kiharat pyöräytettiin nutturaksi, ompelemalla hattunarulla ja neulalla ja myös tämä nuttura sai seurakseen kauniin kukkakorun. Ompelu on kulemma yleinen tapa catwalkeilla, jos on yhtään pelkoa, että hiusneulat vaikka tippuisivat.
Kyllä tämmöisissä kampauksissa voisi juhlia myös puutarhajuhlissa tai muissa kesäjuhlissa, sillä onneksi nämä hiuskoristeet ovat tulleet enemmän esille muodissa ja käyttöön, myös meilläkin.

 Paikkana oli viihtyisä Roba Lounge, jota meni hetki etsiessä, mutta onneksi en ollut ainoa.

Nämä hauskat kengät oli pakko ikuistaa. Minna Parikan ihanuudet ja missä värissä!!

Kevin Murphyn hiustuotteita saimme myös muutaman mukaan ja niistä tulee testausten jälkeen lisää juttua.

Kiinnostaako lettikampaus kukkakoristeella sinua? Vai valitsetko mieluimmin nutturan?

                                               With love,
                                                      M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *