Kosmetiikka

Skin is IN by Jane Iredale ja arvonta

Kevään Jane Iredale uutuudet 2016  Skin is In ovat saapuneet ja minulla on ilo niitä teille esitellä. Kuvan silmämeikkipaletista, Naturally Matte Eye Shadow Kitistä löytyy viisi ihastuttavaa luonnonläheistä mattapintaista sävyä, jotka levittyvät hyvin ja tekevät meikistä luonnollisen kauniin. Niin ihastuttavat sävyt, joilla voi leikitellä kevään ja kesän silmämeikkiä tehdessä. Sävyinä vasemmalta ovat: Buttercream: matta kermanvaalea, Hush: hento vaalea pinkki, Slate Brown: matta ruskeanharmaa, Eggplant: roosaan menevä ruskea, Fudge: matta tumma suklaa.

Puregloss lipgloss White Tea on uutuus-huulikiilto. Huulikiiltoja on hieman paranneltu ja tuotetta lisätty putkiloon. Ne ovat hoitavia, kosteuttavia ja ravitsevia. Tämä kyseinen sävy ihastutti minua, vaikken varsinainen huulikiiltojen ystävä olekaan, sillä se muistutti sävyltään Jennifer Lopezin Idolsissa viime viikon ohjelmassa käyttämää huulikiiltoa. Huulet olivat luonnollisen sävyisenä ja silti huoliteltuna. Tämä sävy huulikynän kanssa sopii meikäläisellekin sellaiseen naturelli-meikkiin.

Poskipuna on purepressed blush ja sävynä Mystique. Sävy näyttää hurjan tummalta kuvassa, mutta on itseasiassa kaunis lämmin sävy, joka sopii näin keväällä vaalealle meikkipohjalle.

Kevään ja kesän trendimeikkiin kuuluu myös kulmaväri, Eyebrow kit, jonka harmaanruskea kulmaväri ja vaha saavat kulmakarvat ojennukseen. Kauniissa rasiassa on myös pieni, mutta asianmukainen kaksipäinen sivellin/ harja työvälineiksi.

Tässä ihania  kevään 2016 uutuuksia ja nyt vielä yllätyksenä postauksen pohjalla on….

…tämän uutukaisen Naturally Matte Eye Shadow Kitin arvonta täällä blogissani.

Arvontaan pääset osallistumaan seuraavasti: Olet tämän blogin jäsen tai liityt jäseneksi arvonnan aikana. Kerro kommenttiboxissa millaisen meikin  ja mihin tilaisuuteen tekisit tällä paletilla. Muista laittaa toimiva s-postiosoite loppuun. Onneaan voi tuplata jakamalla tämä arvonta blogissasi tai facebookissa. Onnea kaikille arvontaan, on muuten ihana paletti!
Arvonta alkaa nyt ja päättyy su 20.3 klo 21.00,

Tuotteet lehdistönäytteitä

 janeiredale
                                                         With love,
                                           M

36 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *