Lifestyle,  Tuoksut

Jimmy Choo Illicit Flower

Aikoinaan kun Sinkkuelämää oli kova hitti telkkarissa, tapasin katsoa Carrien hulvatonta kohellusta ja ystävien kanssa naurettiin neljän naisen sutkautuksille ja seuraelämälle. Jimmy Choo jäi mieleen tuosta ajasta ja siitä kuinka Carrie himoitsi Jimmy Choon kenkiä. Meikäläisellä ei taida olla mahdollisuutta tehdä lähempää tuttavuutta tuon muotitaiteilijan kenkiin, mutta hei, onneksi kaverilta löytyy tuoksuja. Siksi olen aina hieman nenä pitkllä käynytkin tuoksuttelemassa Jimmyn tuoksuja ja miettinyt, että onko minun tuoksu vai ei. sainkin pari Jimmyn tuoksua testiin, joten esittelen tässä nyt ensin niitä toisen.

Illicit Flower on syksyllä ilmestynyt uutuustuoksu hempeässä vaaleanpunaisessa rasiassa ja elegantissa lasipullossa vaaleanpunaisine nesteineen. Uutuustuoksun kasvokuvana on Sky Ferreira, joka sopii Jimmy Choo naiseksi; on harkitusti lumoava, söpösti nenäkäs sekä naisellisesti valloittava.
Alkutuoksussa on makeaa aprikoosia ja piristävää mandariinia. Sydäntuoksussa viettelee kukat ruusun ja jasmiinin yhdistelmänä. Lopputuoksussa kermamainen santelipuu ja pehmeä myski.
Aluksi huikean voimakas, mutta jo hetken kuluttua rauhoittuu iholla ja tuo nenääni hieman puuterimaisuutta ja kukkien ja hedelmien sekoitusta, itämaisuutta ja mausteisuutta. Iltatuoksu minusta ja tällä rohkealla tuoksulla nainen kääntää katseet ja saa olla huomion keskipisteenä. Tuoksu kestää iholla mahtavat 10 tuntia, joten pulloa ei tarvitse kiikutella mukana. Tykkään.

Tämä pahvipakkauskin on niin kaunis, että tämä menee säästöön, jos tätä voisi käyttää hyödyksi myöhemmin.
Tämä on minun ensimmäinen Jimmy Choo tuoksuni ja jotenkin miellän merkin tuoksut aina Carrie-hahmoon. Tiukassa siis istuu tuo tv-sarja.  Oletko sinä tehnyt tuttavuutta kyseisten tuoksujen kanssa?

Lehdistönäyte

                                        With love,
                                               M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *