Kosmetiikka

Lush Glitter Party

 Vaikka en ole mitenkään erityisen kokenut luonnonkosmetiikan saralla, oli kiva, kun sain kutsun Lush 8v Suomessa, Glitter Partyyn. Ohjeistuksena oli glitteriin ja kimallukseen pukeutuminen ja mukavasti ihmiset olivat sitä toteuttaneet. Paikka oli aivan täynnä ja alakertaan baariin vievissä rappusissa piti jonottaa tovi, ennenkuin sai mitään suuhunsa. Mutta sulassa sovussa kaikki jonotimme ja herkkuja, joita oli kimalteella koristeltu, maistelimme. Olin pyytänyt Casamimin Sarin aveciksi ja mukavaa meillä olikin ihastella kaikkia luonnonkosmetiikka-juttuja ja säihkyviä värejä niissä.

Näitä voisi kyllä helposti luulla leivoksiksi ja en yhtään ihmettele, kun myyjä kertoi, että joskus niissä on ollut pikkuhampaiden jälkiä.

Bileistä ei tarvinnut lähteä tyhjin käsin, vaan saimme pussissa kokeiltavaksi käsintehtyjä tuotteita, lähinnä kylpytuotteita.

 Kiitokset Lush kutsusta ja illasta ja vielä kerran onnea kasiveelle!

                                                 With love,
                                               M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *