Muoti

Ei mun olis pitänyt…

Niin siinä vain kävi. Olin eilen koulutuksessa ja jäi pari tuntia luppoaikaa ennen blogitapahtumia, mitä oli siunaantunut kaksi peräkkäin ja oikeastaan hieman päällekkäinkin. Minä käväisin kahvilassa nautiskelemassa hieman kahvia ja taisi siinä yksi suklaamuffinssikin mennä, mutta ihan vain sellainen minimuffinsi, mikä on minusta loistava keksintö, sillä se iso on jo liian iso.
Katselin siinä kauppoja, ihan vain Kampissa sillai ikkunoitten takaa ja sitten se iski.

Mitenkähän on, oliskohan kesäisempiä ja sirompia kenkämalleja jo myynnissä, kun noita juhlia on tiedossa, todennäköisesti tässä keväällä? Minäpäs menin kasomaan ja mietin, että eihän tuo haittaa, jos sopivat löytyy ja niitä kokeilenkin. Ai, jai, paha virhe, kuulin kyllä mieheni äänen taustalla. Siis oikeasti se oli kyllä työmatkalla, mutta tiedättehän Samu Sirkan omatunto-tyyliin.  Miten ollakaan löysin paritkin ihanat kengät, nuden sävyiset ja toiset olivat hieman ruusukullan punertavat avokkaat. No nehän sopi ja mieli niitä teki, vaikka ajattelin, että jos vielä tuumailisin, mutta ehkä ne menee nopeasti, kuten myyjätär houkutteli ja uhosi siinä taustalla. Koot loppuu ja sehän olisi kauhea paikka!

Kaupat tuli ja nyt minulla on kauniit nuden sävyiset ja vielä himmeästi hohtavat avokkaat juhlia varten. Oi, ihana toukokuu, saavu pian! Mutta eihän minulla ole vielä mekkoa juhliin? Pitäsiköhän tänään, kun menen työkavereiden kanssa syömään ihan vain vilkaista mekkotarjontaa….?

Joko te olette tehneet keväisiä vaate-tai kenkähankintoja?

                               With love,
                                M

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *