Kosmetiikka

Sensai loves your body

Ihanan ylelliset Sensain body tuotteet tuntuvat silkkisiltä iholla ja tuoksu huumaa. Näin minun oli aloitettava tämä postaus upeista ja uudistuneista Sensain Cellular Performance vartalotuotteista, joita olen onnessani saanut testailla noin kuukauden ajan. Tuoksu on sellainen  mistä haluan ensiksi mainita. Kevyt, mutta ihastuttava itämainen tuoksu koostuu orkideasta, luumusta ja aprikoosista. Näitä käyttäessään voi melkein kuvitella itsensä johonkin eleganttiin spahan ja ihanaan rentouttavaan tuoksumaailmaan.

Sarja on uudistanut kolmen anti-age tuotteensa koostumukset tehokkaammiksi ja niin, että ne psytyvät pureutumaan vartalon eri ongelma-alueisiin. Kaulan ja rinnan alueelle, vartalolle ja käsille. Lisäksi esittelen myös kasvoille oman tuotteensa. Hemmottelua todella isosti ja mikäs siinä, jos tykkää hemmotella itseään kokonaisvaltaisesti. Iltarituaaleihin voi myös liittää omat hierontatekniikat tehostaakseen tuotteiden imeytymistä. Mainitsin tähän illan, sillä silloin minulla on aina paremmin aikaa läträtä rasvojen kanssa, aamut vain suoritan ja olen, hupsis, töissä. Tai siltä se yleensä tuntuu.

Tuotteet ovat elegantisti lasipumppupulloissa kauniin kiiltävissä korkeissaan ja nämä kyllä kehtaa pitää esillä kaunistautumispöydällä tai kylpyhuoneessa.
Body firming emulsio on kauniin nudepunertavaa kevyttä juoksevaa emulsiota, joka levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti iholle. Ihoni on tuntunut viime aikoinen silkkisen pehmoisalta ja uskon, että tällä tuotteella on ollut siihen osansa. Napakoittava ja kiinteyttävä. luvataan. Tämä kannattaa hieroa ihoon, jotta saavutetaan tuo napakoittava vaikutus. Niin tai näin, saako se liftingiä aikaiseksi, enpä uskalla sanoa kuukauden jälkeen, mutta iho tuntuu hyvältä, joten olen tähän vähän hullaantunut.

Mutta tämä on tuote, jonka uskon tekevän dekoltee-alueen kauniiksi, jokaisella. Nimittäin Sensai Cellular Performance Throat and Bust Lifting Effect on tuote, jonka kiltisti levitän joka ilta kaulaan ja rintakehään sekä rintojen iholle. Tämä antaa ihanan napakan tunteen levittämisen jälkeen ja iho on niin pehmoinen, että. Super-ihana tuote ja tähän oli tuotteen mukana omat hieromiseen tarkoitetut ohjeistukset. Niitä en nyt suoranaisesti ole noudattanut, mutta varsinkin kaulaan, josta helposti näkee eletyn elämän merkit, joten sen hierontaan panostan.

Kasvojen iholle suunnattua Sensai Cellular Performance Day Creamia en ole ennättänyt vielä pahemmin kokeilla. Aromikkaan  tuoksun aistin siitä hieman voimakkaapana, mutta kasvojen iholla tuoksu tuntuukin eri tavalla. Tämä on päiväkäyttöön tarkoitettu aurinkosuojakertoimilla SPF 25 oleva kevyt voide, jonka aromaattinen tuoksu herättelee sinut uuteen aamuun ja tuo hehkua ihollesi. Tähän lupaan paneutua paremmin ja kieltämättä aurinkoisina päivinä tätä pitäisi jo alkaa käyttämään, vaikka tuo lumikerros ja pakkanen aamulla saikin tuntumaan siltä, kuin kevät olisi ottanut takapakkia.

Käsivoiteen olenkin aiemmin jo esitellyt, mutta kyllä sitä voi vielä hehkuttaa. Silkkinen tunne tällä Cellular Performance Intensive Hand Treatment käsille tulee ja iho näyttää kauniimmalta ja kostetulta. Pienenä vinkkinä suosittelen laittamaan runsaasti käsivoidetta käsiin illalla ja puuvillahanskat päälle, niin kätesi saavat upean naamiohoidon yön aikana.

Anti-ageing hoitotuotteisiin satsataan kyllä ulkonäöllisesti ja on syytäkin, koska kyllä me ollaan se ansaittukin!

Hemmotteletko sinä itseäsi ihanilla vartalotuotteilla?

 Lehdistönäytteet


                                      With love,
                                             M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *