Lifestyle

Hellapoliisilla kylässä

40+blogit oli kutsuttu vierailulle Hellapoliisin tiloihin Itä-Pakilaan ja aiheena oli smoothiet ja siinä vähän sivussa myös kirjan esittelyä smoothiesta. Hellapoliisi Kati ja Pinkit Korkokengät Maiju olivat yhteistuumin tehneet kirjan Super smoothiet mangosta mustikkaan  ja me saimme olla mukana juhlistamassa tapahtumaa.

Kuvassa vasemmalla Kati ja Maiju. Ladyt kertoivat vähän historiaa kirjan idean synnystä ja kuvauksista, joita tehtiin Balilla saakka.

Hellapoliisin tilat olivat kyllä hulppeat ja keittiötilaa riitti, useampi hella ja uuni sekä mahtavat rekvisiittavarastot täynnä astioita, puualusia ja vaikka mitä. Sisustus oli mustaa, pinkkiä ja hopeaa sekä ripaus aasialaisia vaikutteita, ikäänkuin mausteina.

Kookoskanakeitto oli kyllä viedä kielen mennessään ja tätä täytyy ehdottomasti kokeilla.

Eikä kotiin lähdetty tyhjin käsin, kassissa oli mm. monenlaisia hunajoita, pähkinöitä, maissileipää ja myös taloustarvikkeita, kuten ihmesieni ja kertakäyttöhanskoja.

Kuvat  ovat kirjassa kyllä huikean kauniita. Kirja etenee matkapäiväkirjan muodossa ja näin lukija pääsee ihailemaan kaunista paratiisikohdetta, samalla kun etsiskelee uusien smoothien reseptejä.  Nyt vain sitten smootheilemaan vaikkapa hellepäivän helpotusta. No sitä hellepäivää odotellessa!
Lämpimät kiitokseni vielä kutsusta Maiju ja Kati.

Mukavaa lauantaita!

                                             With love,
                                             M

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *