Lifestyle

Palmusunnuntai

Tänään on sitten se odotettu palmusunnuntai, jolloin pikku-noidat käy ovilla virpomassa. Mies piti huolen kauppareissulla siitä, että virpojille on kunnon palkka ja hamstrasi suklaamunia ja karkkeja ja asetteli ne aamulla eteisen lipastolle odottamaan. Itse hän viiletti pelikentälle pelaamaan kauden viimeistä sählyottelua. Minä ajattelin, että varmana minun pitää itse niitä oksia askarrella tuohon maljakkoon ja syödä munat, sillä en ollut varma millainen noitatrafiikki tänä vuonna olisi. Välillä on tosi paljon noitia liikkeellä ja välillä ei käy montakaan virpojaa.

Parin tunnin päästä saldo on nyt tällainen, joten ihan hyvin kävi.Riviera Maisonin jouluiseen kynttiläasetelmaan on suunnitteilla helmililjojen ostaminen, mutta en ole vielä ennättänyt. Minulla on yksi projekti tässä käynnissä ja olen ensikertalaisena astumassa aika suuriin saappaisiin. Toivon, että en liian suuriin, joten postausta pukkaa aiheesta, kunhan saan hommat toimimaan ja tulee jotain näytettävää. Jos menee metsään, niin menen sänkyyn peiton alle itkeä tillittämään, enkä postaa tai puhu aiheesta enää ikinä.

Toivottelen teille mukavaa virpomis-palmusunnuntaita! Meikä lähtee taas hommiin!

                                    With love,
                                    M

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *