Sisustaminen

DIY: musta-valkoinen pääsiäismuna ja arvonnan voittaja selvillä!

Kerkesin kuin kerkesinkin tekemään edes yhden pääsiäiskoristeen, kun vähän jo ennätin hätäillä, että aikaa menee muuhun ja pääsiäinen jo tuolla ovella kolkuttaa. Enempää en enää eilen saanut virpomisvitsoja,  joten täällä nyt mussutetaan noita suklaamunia ja karkkeja jatkuvalla syötöllä.
Löysin eilen, kun ihan jotain muuta etsin,  tämän massamunan askartelulaatikostani. Pyöri siinä tiellä, muna mokoma ja ajattelin, että kyllä se sinäkin raukka jotain yllesi tarvitset näin pyhien tullessa ja nappasin liitutaulumaalin, joka ei näytä millään loppuvan ja sivelin sitä pintaan. Kuivattelussa meni noin 20 minuuttia ja sitten jatkoin pipertelyä aika ronskilla otteella tällaisella Pen-touch valkoisella kynällä. Tämä on kuin tussi ja ostin sen joskus Sinellistä. Piirsin aika hennolla painalluksella, jotta en saa aikaan reikiä ja tämä oli kuulkaas aika terapeuttista. Jos tykkäät värittää, niin tämä voisi olla kivaa tekemistä sinulle. Nimittäin ei kannata liikaa suunnitella, vaan piirrellä vähän fiiliksellä.

Tämmöisen lopputuloksen sain aikaiseksi ja alkoi himottamaan myös tehdä näitä useampia. Kuivui melkein heti ja minusta ei lainkaan suttaantunut.

Minulla on kevätloma ja olen ollut projektini parissa koko aamun ja lähinnä kontannut lattialla. Auta armias, miten tuntuu hartioissa myös, mutta kohta hommat jatkuu. Tulin vain moikkailemaan, joten heippa taas!

Apua! Unohdin tässä hötäkässä, että tein arvonnan eilen Jane Iredale luomiväripaletista ja sen voitti Tipsun Tapsun! Voittajan osoitetta kaipailen! Onnea! Kiitokset kaikille osallistujille:)

                                With love,
                                 M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *