Kosmetiikka

REPAIR.ME

Kerroinkin tässä pari viikkoa sitten, että pääsin blogitapahtumaan, jossa esiteltiin uusi sarja Kevin Murphyltä eli REPAIR.ME. Sarja on tullut markkinoille maaliskuussa ja niin kuin nimikin jo kertoo, niin tässähän on kyse sarjasta, joka on hiuksia korjaava ja suunnattu varsinkin kuiville ja vaurioituneille hiuksille. No, täällä meidän perheessä ainakin on väritetty hiuksia ja meikäläisen loppumetreillä oleva permiskin jo suorastaan kirkuu apua.

Putelit ovat hauskan malliset, sellaiset, joita on helppo pitää kädessä suihkussa ollessaan ja ne vain jotenkin sopivat käteen. Mikä parasta, niin kierrätyskin on huomioitu, eli pullot valmistetaan käytetyistä juomavesipulloista ja niitähän riittää, ehkä ei meillä niinkään, mutta muualla päin maailmaa kyllä.
Mutta tässä shampoo, johon ihastuin ja meidän nuorempi neiti myös. REPAIR-ME.WASH sisältää silkin aminohappoja, jotka tukevat hiusten solu-uudistumista ja papaija sekä bambu-uute siloittavat hiuksen pintaa ja saavat hiukset kiiltämään.
Hiukset puhdistui hyvin pehmoisella vaahdolla ja vaikka hiukseni ovat käsitellyt, niin ne eivät menneet pesun aikana mitenkään takkuiseksi. Nuorempi neiti intoutui tähän ja hänellä kun tuota tukkaa riittää, niin minua jo pelottaa, että pullot loppuvat ennen aikojaan.

REPAIR.ME-RINSE hiuksia vahvistava hoitoaine ja se sisältää runsaasti A-, B-, C-vitamiineja  ja E-vitamiineja sisältävä acai-marja rakentaa hiusta uudelleen ja palauttaa sen kimmoisuuden. Hoitoaineessa on myös aloe veraa ja karitevoita ja ne yhdessä syväkosteuttavat sekä ravitsevat hiusta ja estävät uusien vaurioiden syntymisen.
Hoitoaine tekee sen mitä lupailee ja hiukset kiittää. Kiiltoa en tähän tukkaan niin nyt niin saa, mutta sen voisi ottaa sitten toisesta pullosta. Tuoksu on hyvä, ei liian voimakas, mutta tyylikäs.

Välillä hiuksia pitää pestä aika usein ja joskus vaan ei kehtaa salin, treenin tai lenkin jälkeen mennä pelkällä kuivashampoo-piristyksellä ihmisten ilmoille. Koska hiukset tarvitsevat välillä taukoa ainaisesta pesemisestä, niin markkinoille on tullut Kevin Murphyn sarjaan uusi tulokas RESTORE, joka on pesevä hoitoaine. Se sisältää korjaavia proteiinientsyymejä, jotka kiinnittyvät hiuksiin tekemättä niitä raskaiksi. Papaijasta saatava papaiinientsyymi edesauttaa kosteuden sitomista hiuksiin palauttaen niihin elastisuuden. Tällä pestään seuraavasti eli levitetään kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan, annetaan pari minuuttia vaikutella ja huudellaan. Näin helppoa ja nopeaa. Tämmöisen hoitopesun voi tehdä kerran, pari viikossa, jos kovin usein hiuksiaan pesee. Itselle riittää ehkä se kerta, sillä yritän pestä hiukset vain kaksi, korkeintaan kolme kertaa viikossa. Eikä hiukset lainkaan latistuneet, mitä hieman pelkäsin, kuten hoitoainepesun luulisi tekevän.
Täytyy tunnustaa, että koko Kevin Murphy oli minulle uusi nimi, joten oli ihana päästä tämän merkin kanssa tekemään tuttavuutta. Onko merkki sinulle tuttu?

Tuotteet lehdistönäytteitä
Tiedot poimittu esitteestä

                          
                               With love,
                                      M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *