Sisustaminen

Uusi vessa, uudet pyyhkeet

Nyt ollaan päästy siihen helpoimpaan kohtaan tässä vessarempassa, että stailaan ja sisustan ja somistan ja siirtelen purkkeja ja tarjottimia paikasta toiseen ja katsastan mikä näyttää hyvältä missäkin. Meni jo vanupuikot pitkin lattiaa, joten nyt niitä vaan käytetään kynsien lakkasotkujen putsaamiseen. Värisävynä tämä tummahko harmaa sopii hyvin tänne harmauteen. Mies kiinitti pari vuotta laatikon pohjalla odottaneet pyyhekoukut seinään.  Ikeasta, tietysti ja ovat varmaan keittiökaapistojen nupit oikeasti, mutta sepä ei haittaa. Hyvin toimivat tässä hommassaan.

 Olen tykästynyt näihin H&M pyyhkeisiin ja tiedän kokemuksesta, että hyvin kestävät ja kuosissaan pysyvät. Harmaa on kyllä järkevä väri valita, sillä olen kyllästynyt valkoisten pesemiseen, kun tuntuu, ettei niitä aina saa vitivalkoisiksi vaikka mitä kirkastajaa ja valkaisevaa pesuainetta käyttäisi. Näissä ei huomaa, vaikka vähän meikkiäkin jäisi pyyhkeeseen. Kuosi on tuollaista vohvelikangasmaista ja toiselta puolelta sitten pörröisempää puuvillafroteeta.

Pienet pesulaput olivat niin söpöjä ja kivasti koristeltu, joten niitäkin nappasin paketin mukaan. Olkoon sitten vaikka vieraspyyhkeinä, jos pesulappuina ei innosta.
Vielä on se taso suunnitteilla ja peilikaappi valoineen. Mutta silmät kiiluen varmasti vielä etsiskelen jotakin kivaa somistusta tuonne joukkoon. Kaikkee tahtois, muttei kaikkee kannata vessaan kerralla kantaa. Kivetkin olisi aika hauska juttu ja niitä meillä kyllä löytyy, mutta yritän nyt malttaa, ettei mene överiksi tämän somistamisen kanssa. Vielä huomasin, että tarvitsee ikkunan ja oven puitteet hioa ja maalata, kun ovat vähän kulahtaneet nekin ja siihen sainkin viime syksynä valkoisen Ilves kalustemaalin sisustusmessuilla mukaani. Vessassa on siis päädyssä kapea ikkuna ja kesäisin se on yötä päivää auki, joten sade on kastellut karmia ikävästi ja jätti mukavasti jälkensä nyt, kun revin teippejä maalauksen jälkeen pois. Nyt vain vedän muutaman päivän henkeä, toisin sanoen perhe vetää ja sitten sutaisen nekin.
Olen kiitollinen siitä, että sain pidettyä budjetin aisoissa ja tästä tuli sellainen toivomani tyylikäs ja kuitenkin särmikäs tila.
 Kosmetiikkaa taitaa tulla kuvattua tuossa lattialla tulevaisuudessa, luulen.

                                                  With love,
                                                        M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *