Sisustaminen

Kevätmessut ARVONTA!

Ihana kevät ja ihana aurinko. Tähän sopii niin hyvin Kevätmessut, jotka ovat Helsingin messukeskuksessa 7.-10.4. 2016. Messut jakautuvat Oma Koti, Oma Piha, Oma Mökki, Sisusta ja Lähiruoka & Luomu osioihin. Jokaiselle sisustajalle, rakentajalle, mökkeilijälle ja puutarhassa möyrijälle löytyy varmasti jotakin. Olisitko kiinnostunut osallistumaan messuille? Olen itse siellä messubloggaajana ja saan arpoa kaksi lippua noille messuille. Laitetaan siis arvonta käyntiin, jossa kommenttikenttään voit perustella miksi juuri sinun tulisi saada lippu messuille.  Arvonta alkaa nyt heti ja loppuu maananataina 4.4. klo 21.00. Muista laittaa toimiva s-postiosoite ja seuraa postiasi, jotta saan sinut kiinni nopeasti, jos satut voittamaan. Messut alkavat jo torstaina, joten yritän saada pikaisesti liput matkaan.
Onnea hirrrrrmuisen paljon kaikille!

                                   With love,
                                    M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *