Matkustaminen

Hotelli Aleksanterin tupaantulijaiset

Tässä pari iltaa sitten osallistuin Radisson Blu Hotelli Aleksanterin tupareihin, johon myös 40+blogit oli kutsuttu. Hotelli Aleksanteri sijaitsee Albertinkatu 34 ja miljöö on mitä sopivin tällaiselle pienemmälle hotellille.

Kuvassa oleva kattaus oli tehty esimerkkinä siitä, miten tilaa voi somistaa, jos haluaa viettää juhlia pienemmällä porukalla. Varauksia voi siis tehdä kabinetista, mikäli niin haluaa.

Jopa vessatilat huokuivat uutuuden puhtaina ja kiinnitin huomiota siisteyteen, mikä aina tekee vaikutuksen, sekä tyylikkäisiin saippuapulloihin ja kosteusvoiteisiin.

Harmaa värimaailma viehättää sekä seinissä oleva  tyylikäs mudanväri.

Saunaosasto löytyi kerroksesta kuusi ja tässä viehättävä takkahuone, minkä takka onkin  instassani vilahdellut. Viihtyisä ullakkotila oli muokattu sopivaksi takkahuoneeksi ja tänne mahtuu juhlimaan noin 10-12 henkeä. Syntymäpäivät, pikkujoulut, polttarit ja tänne voi myös tilata ruokaa keittiöstä. Hinta on 75e/henkilö.

Kattoterassi suoraan saunasta sekä näkymät Helsingin kattojen yllä olivat kyllä aika mahtavat. Heti alkoi mielessä raksuttaa, kuinka kiva tämmöisessä tilassa olisikaan juhlia mukavalla porukalla.

Huoneissa oli muhkeat korkeat sängyt, joiden patja mukautuu kehon mukaan. Tikaun valmistama virkattu peitto koristeli sängynpäädyn. Mikäs tässä olisi kelliessä.
 Perushinta oli 140 e huoneesta ja asiakasomistajille on olemassa omia edullisia tarjouksia. Tämä olisi mukava paikka viettää vaikka parisuhdeaikaa, kierrellä ja leikkiä turistia Helsingissä ja nauttia hotellissa nukkumisesta ja aamupalasta rauhassa. Kannattaa käydä tutustumassa, jos kiinnostuit uutuuttaan huokuvasta tyylikkäästä hotellista Helsingin sydämessä.

                                           
                                       With love,
                                        M
                               

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *