Kosmetiikka

Mavala, Colors for love and Minicolors

Tässäpä on kesälle herkullisia, kuumia. rakkauden sävyjä Mavalalta. Sain nämä paketit blogitestiin ja kyllä näitä on kuolattu, ennenkuin sain nämä kuvattua. Meillä on sääntönä, että ei oteta ainakaan huulipunia käyttöön, ennenkuin ne on ikuistettu, mutta joskus huomaan jonkun niitä jo testailleen etukäteen, vähän niinkuin salaa. Ymmärrän, sillä eihän näitä voi vastustaa.
 Kesän loistavat värisävyt antavat kauniin kiillon kynsille ja punat ovat täydellisen kestäviä. Tytär tuumasi, että neljä tuntia kesti puna huulilla, vaikka oli jotain pientä syönytkin. Levittyy hyvin ja sisältää E-vitamiinia, karitevoita ja aloe veraa.Tämmöisiä huulipunia vaan lisää. Ihanasti sopivat lakkojen kanssa yhteen ja vaikka kevääseen ja alkukesään mieltää pastellisävyt, niin keskikesällä ainakin saa väriä olla, tummenmpana ja hehkuvana, kuten kukat ja marjat loistossaan.

Tässä meni kynnet täysin pilalle ja kädet kärsivät totaalisen rappion, kun hieroin ja hinkkasin sitä mikrosementtiä sinne vessaan. Ei ole oikein parhaassa esittelykunnossa, joten tämmöiset töpöt nämä kynnet nyt ovat ja niin liuskoittuneet ja lohkeilleet.  Sally Hansenin hoitolakka on jo loppumassa, kun olen sitä lisäillyt ja kynsiä yrittänyt parantaa. Hirvittää jo sekin, että kohta se on loppu. Voitte vain kuvitella käsivoiteen kulutusta parin viimeisen viikon aikana. Olihan minulla remontissa hanskat, mutta ne oli välillä hankalat ja tuli rapsuteltua sitä sementtiä myös ilman niitä. Paha virhe.

Täytyy myöntää, nyt kun näitä kuvia katselen, että kyllä kunnon lakalla saa ihmeitä aikaan, kyseessä vasen käsi, oikea käsi kärsi tietysti enemmän, joten ei ollut kuvauskunnossa. Voisi kynnet olla paremmat, mutta pinta on nyt tasaisempi, kiitos hoitolakan ja näiden Mavala-lakkojen.

Nämä tuote-ihanuudet tulevat toukokuussa kauppoihin. Lakat kausilakkakokoelmana ja myynnissä elokuuhun saakka, hinta 5,20 e. Huulipunat 14.90 e.

Innostuitko? Oletko enemmän hempeiden värien vaiko tulisten ja rohkeiden ystävä?

Lehdistönäytteet

                                                              With love,
                                                           M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *