Kosmetiikka

V10 Plus ihonhoitoa ja sushia

Vietimme mielenkiintoisen illan V10 Plus bloggaaja-tapahtumassa Hanko sushiravintolassa eilen. Japanilainen Akiko Yokota on V10 Plus hoitolinjan perustaja ja hän  oli saapunut japanista meille kertomaan aasialaisten naisten ihonhoidosta ja sarjan uutuuksista. Meidän suomalaisten ihonhoito ja ilmasto on melko samanlainen, kuulemma ja se oli minusta yllättävää. Heillä on myös neljä vuodenaikaa ja silloinhan iho joutuu todella kovalle koetukselle. Mutta aurinkoa he välttelevät, jota taas meistä harvempi myöntää tekevänsä. Akiko kertoi, että sateen/päivänvarjo on aina mukana, jos vaikka paistaa liikaa, voi sillä suojautua. Aasialaiset naiset myös näyttävät nuorilta, vaikka ikää olisikin useampi kymmen mittarissa, joten heidän vanhenemisensa ei näy samalla tavalla kuin meidän. Liekö syynä tuo auringon välttelelminen. Ihonhoidossa perusjutut lähtevät puhdistamisesta ja kosteuttamisesta, kun taas koreassa enenmmän keskitytään meikkaamiseen. Miten minusta tuntuu, että suomessakin on ollut näin aikaisemmin, mutta nyt ymmärretään enemmän antaa arvostusta myös ihonhoitamiseen. Myönnän itse kyllä olleeni nuoresta lähtien kiinostunut myös ihon hoitamisesta, mutta auringon suhteen on kyllä tullut virhearvioita ja se valitettavasti näkyy.

Illan aikana meitä opastettiin V10 Plus sarjan saloihin ja koska tämä on itselleni ihan uusi sarja, niin mielenkiinnolla kuuntelin seerumeista ja siitä,kuinka niitä valitaan eri ihotyypin ja tarpeenmukaan. Seerumeja löytyy siis laidasta laitaan ja niitä voi myös sekoitella, esimerkiksi kahta seerumia keskenään ja saada siten omalle iholle sellainen coctail, mistä se parhaiten hyötyy.  Muutama tuote, kuten Deep Sea Water Mask on ollutkin suuri myyntimenenstys suomessa seerumien ohella. Omassa lahjapussukassa olikin tuo naamio, sekä pari muuta tuotetta, josta sitten myöhemmin tietoja ja kokemuksia lisää.

Saimmepa muuten opastusta myös noiden syömäpuikkojen suhteen Akikolta ja pöytäseurue alkoi olla fiiliksissä, kun sai tuon isohkon möhkäleen sushia puikoilla suuhun yhdellä kertaa, ilman, että se olisi putoillut puikoilta. Mielenkiintoisia ja koristeellisen kauniita nämä sushit ovat ja minulle tuli tietysti kasvisvaihtoedot, sillä kalaa kun en voi syödä. Jaa, jos rehellinen olen, niin maku oli yllättävän mieto, mutta wasabin kanssa en pahemmin alkanut urheilemaan, joten siitäkö lie johtunut.

Kiitokset tästä blogitapahtumasta järjestäjille ja asiantuntevalle infolle tuotteista. Kunhan pääsen jossain vaiheessa V10 Plus tuotteita kokeilemaan, niin kerron sitten lisää. Myynnissä näitä tuotteita on pääosin ihonhoitoon erikoistuneissa apteekeissa.

                                               With love,
                                                     M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *