Hiukset

Highlights in her hair

Kuten huomaatte, tyttären tukka on pelastettu ja raidoiteltu kauniiksi luonnollisen sävyiseksi ja kiiltäväksi kultakutriksi. Insatassa on kollaasi aloituksesta ja tähän pääsemisestä. Olipas kivinen tie. Nimittäin tämä kävisi sarjaan: Do not do it yourself! Laitoimme kesän lopulla tyttären aikansa minua suostuteltuaan vaalennuksen tukkaan, joka sitten täysin epäonnistui.
Olin minä sävyttänyt tukkaa jo aiemmin, mutta vaalennuksista en tiennyt mitään. Tuohon tukkamäärään kun ei riitä putkilo tai kaksi vaan pitäisi kuulemma olla ainakin neljä. Joo, meillä oli yksi. Juostiin välissä kauppaan ostamaan pari tuubia lisää. Metsään meni ja vannoin, että en ikinä enää suostu tähän. Yrtimme hopeashampoota käyttää, mutta eihän se mitään tehnyt. Juurikasvu tunki todella tummana ja värinsävyjä oli laidasta laitaan, valkoisesta, keltaiseen ja todella tummaan. Kerran hellyin ja laitoin hieman juurikasvuun sitä vaalennusta, mutta sitten luovutimme ja päätimme antaa tukan ammattilaisen käsiteltäväksi. Ihailen kyllä tyttäreni suhtautumista tukkansa värin epäonnistumiseen, sillä hän vain nauroi, kun selkisi, että pieleen meni.
Mutta nyt  hän on käynyt kahteen otteeseen kampaajalla, joka sai näin upean lopputuloksen aikaiseksi. Joten olkoon oppina kaikille, vain ammattilaiselle tämmöiset projektit!

                                     With love,
                                      M

                                     

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *