Kosmetiikka

IdHair hiustapahtuma

 Pääsiäisviikolla kaiken remppaamisen keskellä jätin lastat ja sementit siihen ja kipaisin piristäytymään IdHARIN bloggaajatapahtumaan, jossa esiteltiin kevään ja kesän kampauksia sekä suoravärejä ja tutustutettiin uuteen hiusten muotoilusarjaan Mé. Sarjan tarkoitus on tuoda jokaisen persoonallinen kauneus esiin ilman keinotekoisuutta.

Mé sisältää toimivia klassikkotuotteita sekä uutuuksia, joissa muotoilutuotteet tulevat parhaiten esille, mm. kuitumuotovaahto, rakennegeeli ja seerumivoide. Tuotelinjan tuotteet ovat vielä edullisia, sillä ne maksavat vaan 14.90 e kpl.
Ympäristöystävällisys on myös otettu huomioon, sillä IdHAIR Mé -tuotelinja on Green Salon- organisaation ylläpitämän positiivisten tuotteiden listalla. Nämä positiiviset tuotteet eivät sisällä mm. yleisempiä allergisoivia ainesosia tai vaarallisia kemikaaleja.

Suoravärit ja niiden shokkisävyt ovat nyt kovassa huudossa ja niitä käytetään usein vain osaan hiuksista raitoina tai niillä voi sävyttää koko pään. Sykeröt, solmut ja sotkuiset nutturat ovat in ja sormikiharoita kannattaa väsätä, mikäli haluaa kunnon kiharat. Miedot ja loivat laineet taas saadaan aikaan laineraudalla napsuttelemalla muokaten hiukset laineiden malliin. Helpolta näytti, mutta mietityttää, että se ihan tuosta noin vain käy, kun itse alkaa kokeilemaan. Kaikki on tietysti kiinni siitä oikeanmallisesta raudastakin.

Lopussa vielä siisti ponnari, jossa osa hiuksista vain kiepautettiin ponnarin yli ja kinnitettiin pinnillä. Simppeli, mutta tyylikäs kampaus saa kuitenkin hieman uutta ilmettä perusponnariin.
Mé tuotteista saimme kassin mukaamme, ja niistä kerron lisää tuotteita testailtuani. Mielenkiintoisilta vaikuttavat.

                                              With love,
                                             M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *