Matkustaminen

Åhlensin sisutustuulet Tukholmassa

Vielä kerran Tukholmaan. Ällistyin, kun huomasin tämän laskurin. Miten minulta on mennyt ohi tuo ruotsin voitto, taas, euroviisuissa. Muistan kuinka euroviisut oli ehdoton must, kun olin nuori, mutta nyt ei vähempää voisi kiinnostaa. Mutta kaikille tiedoksi, että Tukholmassa ne nyt järjestetään ja tunteja lasketaan. Saattaapi olla, että olen se ainoa, joka ei tiennyt!
Puolipilvistä oli luvattu sään suhteen, mutta kyllä siellä välillä ripotteli myös vettä. Mutta ei se meitä haitannut. Kauppoja kierreltiin uuvuksiin asti ja  kuten aina risteilyllä ollessa, tulee lopulta kiire. Joka kerta aina puhumme, että tänne pitäisi tulla oikein kunnolla ja yöpyä hotellissa, mutta aina se vaan sitten jää.

Aloitimme kaupoissa kiertelyn tuolta Åhlensilta ja kun Siljalta lähtevä bussi tulee nykyisin ihan Cityterminalin eteen, niin siitä on vain kivenheitto tuonne Åhlensille. Mielettömän isot tietyöt siellä oli juuri menenillään siinä edessä, mutta ei se menoa haitannut. Åhlensilla katseltiin ensin tyttärelle yo-mekkoa, mutta kun ei napannut, niin halusin ehdottomasti katsastaa tuota sisustusosastoa.

Jotenkin haaveilin löytäväni täältä vessan uutta somistusta, mutta sain tyytyä vain katselemaan ja kuvaamaan, sillä täällä ei ollut sitä, mitä hain. Purkit ja purnukat oli toki somia.

Nämä afrikkalaisnaisten tekemät pannunaluset herättivät minut haikailemaan trikookuteiden työstämisestä ja mielessäni jo pohdin näiden tai vastaavien toteuttamista miehen rikki menneistä vanhoista t-paidoista. Pitää vaan kehitellä idea, miten nämä on valmistettu. Kädentaitoja ja näppäryyttä tässä kyllä tarvitaan, mutta kauniita ovat ja pirtsakoita.

 Puhumattakaan tästä kuteista neulotusta tyynystä vaikkapa terassille. Nyt ne paidat on pakko leikellä kuteiksi ja panna töpinäksi.

Loppuun esittelen ihanan romanttisen petauksen. Kyllä näin kauniin ja herkän sävyisessä sängyssä loikoilisi vähän pitempäänkin aamulla. Vai mitä mieltä olette?
Shoppailu kyllä jatkui toisiin kauppoihin, mutta esittelen ostoksiamme myöhemmin sitten lisää.

Yhdessä Tallink Silja Oy

                       
                              With love,
                               M

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *