Matkustaminen

Tukholmasta hankittua

Tukholmassa shoppailtiin jonkin verran ja mukaan tarttui muutama tuote. Hollisterista löysin kivan neulosmekon, jossa on kengurutasku edessä. Ihanan rento ja kuitenkin tyylikäs mustien sukkisten ja saappaitten tai nilkkureiden kanssa käytettäväksi. Tykkäsin tästä kuosista, mutta nyt täytyy seuraavaksi vaihtaa jo väriä, sillä näitä harmaita mekkoja alkaa olla jo liikaa.

Pieni neulostakki Zarassa alehintaa 12 e, joten en voinut vastustaa ja näitä pikkuisia neuletakkeja tarvitsee aina.

Aah, sisustajan unelmakauppa tuo Zara Home ja sieltä oli pakko ostaa uudistuneeseen vessaan tämä glitter-pullo nestemäiselle saippualle.

Somasti sopii tarjottimelle.

 Maljakko tuli napattua mukaan myös, kun oli puoleen hintaan. Olisiko ollut peräti 16 e. Tämä tulee myös vessaan, paikkaan, jossa se kiinnittää huomion puoleensa häivyttäen rumuuksia, eli näkyvillä olevia patterinputkia. Tuolla taustalla ne riivatun putket näkyvätkin. En tiedä toimiiko, mutta yritystä on.

Laivalta ostin sitten tämän Shiseidon Full Volume Mascaran, joka on säänkestävä, mutta peseytyy helposti pois vedellä. Olen nyt testaillut tätä viikon ja hyvin pysyy, tosin odotin enenmmän volyymia  ripsiin, mutta kyllä ne vähän piteni. Kauniisti tällä kyllä saa eroteltua ripset toimivan harjan avulla ja lopputulos on luonnollinen. En ole kuitenkaan halunnut lisätä montaa kerrosta, jottei näyttäisi suttuiselta, joten luonnolliseen tyyliin juuri sopiva tuote. Hinta laivalla oli 24 e, joten ihan käypä hinta laadukkaasta ripsiväristä.
Tämmöinen saalis minulla tällä kertaa ja ihan pysyi aisoissa.

                                        With love,
                                        M

                             
                                             

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *