Kosmetiikka

Bernerin kevättuulahdus

Berner mahdollisti meille taas aivan ihanan bloggaaja-iltapäivän. Töissä loppuaika meni hieman hektisissä merkeissä, joten oli ihana päästä tällaiseen tyylillä järjestettyyn kauneuden ja kosmetiikan uutuuksien pariin, henkäistä ja vain nauttia.

Esillä olivat mm. Philosphy ja tuttu Amazing Grace suosikkituoksu uudistettuna  20-vuotisjuhlan kunniaksi.

Rimmelillä panostetaan kulmiin, joten kulmaväri ja kulmavahaväri samassa rasiassa sekä kulmien alle laitettava nude korostuskynä olivat tärkeimmässä roolissa.

Vasta täällä päivittelin, että en edes tiennyt tai muistanut ruotsalaisten voittaneen euroviisuja ja nyt he ovat jo tekaisseet Isadoralle meikkituotteet Beauty Heroes Song festival make up 2016. Täytyy taas nostaa hattua ruotsalaisille, he sen taitavat. Oliko meillä muuta kuin hirviönaamarit, kun meidän Hard rock halleluja voitti? Ei tainnut olla.
Mutta tässä sarjassa oli aivan hulppean upea ja tasokkaan oloinen luomiväripaletti nuden sävyillä. Meitä oli useampi bloggaaja kuolaamassa tämän pöydän äärellä näiden meikkien perään. Kerrassaan kauniita.

Tropical Paradise make up 2016 löytyi toisessa Isadoran esittelypisteessä. Huikean sinistä ripsiväriä ja rohkeaa vihreää ja sinistä myös luomiväripaletissa.

Bloggaaja Hanna oli sävyttänyt uuden sävyn tummaan tukkaansa ja hänelle oli letitetty huikean kaunis letti. Tämä kampaus menisi missä vaan kesän juhlissa, sekaan vaan kukkasia tai helmiä, niin tulisi vaikka hääjuhlaan kampaus.

XZ on muistanut miehiä; hilseshampoo, sportshampoo ja vahvistava shampoo löytyy nyt tältä merkiltä.

Hiljainen kunnioitus Sensai merkin äärellä. Sensai on ylellinen ja tasokas sarja, joka ei petä. Ihailimme aurinkopuutereita sekä ohuenohutta ja hyvin imeytyvää 25 spf kosteusvoidetta.

Daisy on niin ihanan tyttömäinen, herkkä ja kaunis. Nämä tuoksut ovat niin …ne pitää käydä itse kokemassa.

Clarinsin pisteellä tutusteltiin ihaniin päivä- ja yövoiteisiin sekä BB-voiteeseen, josta ei minun harmikseni valmisteta tarpeeksi vaaleaa sävyä näin kalkkikselle.

Mielenkiinto heräsi näihin ruskettaviin tuotteisiin, jotka kuulemma eivät haise sillä karmivalle itserusketusaineelle.  Nämä on pakko testata.

Calvin Klein unisex tuoksut tyylikkäissä pulloissaan ja hauskasti stailattuna. Hieman kylpytuotteelle tuoksuva, mutta raikas.

Lämpimät kiitokset Bernerille tästä iltapäivästä. Tulee aina hyvä mieli ja on mukava tavata blogiystäviä näissä kuvioissa.

                                        With love,
                                        M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *