Kosmetiikka

Rimmel Moisture Renew Sheer and Shine

Minulla on ollut testissä  Rimmelin Moisture Renew Sheer and Shine läpikuultavat ja kiiltoa antavat huulipunat. Nämä ovat koostumukseltaan kosteuttavia ja liukuvat pehmoisasti huulille ja huulilla tuntuvat miellyttäviltä. Aurinkosuojakerroin 20 takaa sen, etteivät huulet pala. Tästä sain taas muistutuksen, sillä muutamana aurinkoisena päivänä ilmeisesti huuleni hieman paloivat, vaikka olikin laittanut  jotain huulille ja heti iski herpes paikalle. Huulet täytyy siis muistaa suojata auringolta.
 Kesto ei näissä punissa ole tietystikään vastaava kuin mattapunilla, riippuen siitä miten usein suuhunsa juomaa tai syömistä laittaa. Näissä on  kyllä ihana kiilto ja jopa tuo nuden sävyinen näytti ihan siedettävältä meikäläisellä, jolle ei lainkaan nudenvärinen huulipuna toimi. Näytän todella kalpealta ja pliisulta, mutta tässä se kiilto pelastaa sävyn ja lopputulos ei ole lainkaan hullumpi. Tosin täytyy kyllä rajata huulia vähän värikkäämmällä.
Ehdottomasti minun lempivärini ovat kyllä nuo oranssiin sihtaavat sävyt ja pinkit kelpasivat enemmän tyttärelle. Nämä huulipunat ovat ilmestyneet kauppoihin maaliskuussa ja hintaa näillä on 8,5 e, joten näitä voi hankkia joka sävyssä.
Oletko jo löytänyt näitä kiiltopunia kaupasta? Onko sinun punassasi muuten aurinkosuojakerroin?

Lehdistönäytteet

                                                    With love,
                                          M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *