Muoti

New Wave Sofshell takki

Selasin eilen By Pia`s facebookin sivua ja huomasin kutsun ystävämyyntiin Tuomarinkylän kartanolle. En ollut tietoinen, että liike on avattu Pehtoorin taloon ja kun se tässä naapuristossa sijaitsee, niin me pyrähdimme tyttöjen kanssa paikalle ennen aamupäivän zumbaa. Tiesin, että paikalle tulisi muutama muukin, joten olimme hyvissä ajoin kartanolla ja pyörimme katselemassa Pia`s vaatteita. Tyttärille tämä merkki ei niin nappaa, mutta itse löysin kivan pellavamekon ja yllätys oli suuri, kun nappasin tangolta myös ulkoilutakin, jonka  hinta oli vain 20 e. Tämä kyllä kelpasi myös tytöille ja  mallikin on sellainen, että sopii vähän  kaikille ulkoilutakiksi. New Waven softshell takki kestää vesisadetta, tuulta ja joustaa ja mukautuu kehon mukaan sekä hengittää. Tytöt olivat ihan innoissaan ja ihmettelivät  kovin tuota hintaa. Joskus näköjään käy tuuri.
Jos liikut täälläpäin, niin tämä ystävämyynti jatkuu myös huomenna sunnuntaina klo 10.00- 16.00.
Gant lippis ostettiin laivareissulta syntymäpäivälahjaksi tyttärelle ja se sopii hyvin tämän asun kaveriksi.

                                    With love,
                                    M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *