Kosmetiikka

DrHauschka arvonta!

Tarvitseeko sinun vartalosi kiinteytystä? Onko sinulla selluliittia?
Virkistävässä DrHauschkan hoitoöljyssä sitruunan, peltokortteen, mistelin ja jojobaöljyn yhdistelmä aktivoi ihoa ja käy myös tueksi selluliitin hoitoon. Kesä on tulossa, joten käy osallistumassa arvontaan, jossa voit voittaa tämän Body oilin omaksesi. Osallistua voit olemalla julkinen lukija blogissani, mikäli et ole lukija, voit myös osallistua arvonnan aikana. Kerro kommenttilaatikossa vartalonhoitovinkkisi ja ilmoita myös toimiva sähköpostiosoitteesi. alkaa nyt heti ja päättyy vappupäivänä 1.5  klo 21.00. Paljon onnea kaikille osallistujille!

Lehdistönäyte


                           With love,
                             M

32 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *