Kosmetiikka

Kevin Murphy ja herkän päänahan tuotteet

Nuoren elämässä, aikuisuuden kynnyksellä on monia asioita, jotka saattavat rasittaa kehoa ja siten näkyvät ihossa, kynsissä ja hiuksissa suhteellisen helposti. Stressi on kyllä aikamoinen kimmoke vaikka minkälaisille sairauksille, joten pitäisi yrittää kaiken kiireen keskellä kuitenkin kuunnella kehoaan. Tytär valitteli tässä taannoin yo-kirjoitusten aikana, että hänelle on tullut hilsettä ja päänahkaa kutittaa. Mietin itse, että saattaa olla myös allergian aiheuttamaa päänahnan kuivuutta ja hankimme hänelle herkän päänahan shampoot ja hoitoaineen. Vaiva hellitti vähän, mutta täysin se ei hävinnyt. Sain sitten hänelle testiin Kevin Murphyn tuotteita ja koska olimme ihastuneet Repair.me tuotteisiin, niin luotin myös näiden herkälle päänahalle soveltuvien tuotteiden tehoon. En uskonut niiden heti tehoavan, sillä harva tuote toimii samantien. Balancing.wash on raikastava ja kosteuttava shampoo ja tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Itse suosin kuitenkin harvempia pesuvälejä, joten  kehotin häntäkin hellittämään pesujen määrästä ja kokeilemaan vaikka paria kolmea pesukertaa viikossa. Koska kirjoitukset ovat ohi ja joka päivä ei tarvitse lähteä mihinkään, on suotavaa, ettei sitä hiuspohjaa kokoajan rasiteta pesuilla. Tässä shampoossa on vihreän teen puhdistava ominaisuus, samalla kun laventelin ja ylang ylangin eteeriset öljyt stimuloivat hiuspohjaa. Hiusten pesussa pari-kolme kertaa jo tuntui helpottavan kutinan suhteen. Balansing.washissa on muuten todella mieto yrttinen tuoksu ja sehän sopii tuoksuherkälle.

Hoitoaineena on ollut Born.again, joka on uudelleenrakentava hoitoaine vaurioitunelle hiuksille. Eteeriset öljyt kosteuttavat, korjaavat ja elvyttävät hiuksia ja päänahkaa. Tuoksua ei juurikaan ole, mikä on myöskin plussaa allergisille. Hiukset pesun jälkeen ovat kiiltävät ja sileät, eivät tunnu muovitukalta ja eivät myöskään mene niin helpolla takkuun. Mikä parasta muutaman viikon käytön jälkeen tytär tuli iloisena esittelemään päänahkaansa, sillä hilsettä ja kutinaa ei enää ilmennyt. Mikä helpotus.

Itselle sain testiin Doo.Over kuivashampoon, johon ihastuin seuratessani maaliskuun blogitapahtumassa hiustaiteilijaa, joka suhautteli tuotetta malleille aika reippain ottein ja kehui sitä suosikikseen. Tässä volyymiä antavassa viimeistelysuihkeessa yhdistyy pitoa antavan hiuskiinteen, tekstuuria antavan hiuspuuterin ja tuuheuttavan kuivashampoon ominaisuudet. Kampauksesta tulee joustava ja kestävä ja siinä on runsaasti volyymiä, ollen silti liikkuva. Ei tarvitse pelätä kypärälookkia. Itse olen vasta harjoitteluvaiheessa tämän hyvältä tuoksuvan monimuototuotteen kanssa, sillä minulle tuottaa aina vaikeuksia osata laittaa tuotetta sopivasti. Doo.Over nimi kyllä taitaa viestittää, ettei se haittaa, sillä tätä ei voi laittaa liikaa. Mutta miettikää mikä tuote, kun kaikki tarvittavat ominaisuudet ovat yhdessä ja samassa pullossa.

Toinen must-tuote onkin hiusväriä suojaava lakka, Sessioin.Spray, jota olen myös testaillut. Tässä on painoton koostumus ja vaikka tuki on vahva, hiukset eivät tule korpuiksi. Tässä on lämpösuoja, UV-suoja ja lähtee myös helposti harjaamalla pois. Tämä on huippu.

Tämmöistä kampaa olen himoinnut jo pitkään, sillä entinen kampani, joka jonkin verran muistuttaa tätä, on pudottanut melkein puolet piikeistä, joten minun oli oikeasti aika saada uusi. Texture.comb poistaa sähköisyyttä ja selvittää takut helposti. Tukeva, suurikokoinen kampa ei minulla kyllä kulje mukana, mutta kiharakampauksessa en pahemmin hiuksia kampailekaan, ainoastaan hiusten ollessa märkänä.

Kevin Murphy tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia ja niitä ei testata eläimillä. Nyt, kun olen näitä Kevin Murphyn tuotteita testaillut, niin minusta on tullut ihan fani. Ylellisen tuntuisia ja oikeasti toimivai tuotteita on ilo käyttää.

Lehdistönäytteet

                           With love,
                             M

11 Comments

 • Mysterious M

  Kyllä ne ovat:) Vihdoin löytyi tytöllekin tuote, joka auttoi myös siihen, että hiuksia ei tarvitse pestä päivittäin tai joka toinen päivä. Nyt hän pesee vain kaksi kertaa viikossa, kuten minäkin.

 • Mia / Beauty Highlights

  Kevin.Murphyn tuotteet kuuluu mun suosikkeihin! Tuoksuvat hyvältä ja pitävät jopa mun haastavan tukan aisoissa 😀 Ja on muuten ihanan värinen tuo kuivashampoo 🙂 En normaalisti hirveän usein käytä kuivashampoita, mutta tuota voisin kokeillakin. Kuulostaa hyvältä!

 • Tiia K

  Aloin juuri testaamaan omia uutuuksia, aiemmin ostanut Angel Rinseä ja silkkaa luxusta kumpainenkin sarja. Kevin Muprhyt menevät samalle viivalle lemppareiden L'anzan ja Moroccanoilin kanssa, unohtamatta Evoa. Upeita sarjoja kaikki!

 • Mysterious M

  Nämä oli ällistyttävän hyviä, kun päänahka nyt oikeasti kuntoutui ja ei vain ollut hetkellinen apu!
  Sulla on myös niin paljon tukkaa, että siinä on myös hoitamista! Kuivashampoo myös tuoksuu hyvälle:) Kampausten pohjustajana nuo kuivashampoot ovat todella in!

 • HannaV

  Hei törmäsin tähän blogiin kun etsin kohtalotovereita. Mulla värjättiin eilen Kevin Murphyn väreillä kampaajalla hiukset. Olen aiemmin värjännyt millä sattuu, yleensä schwarzkopfin kauppaväreillä. En voi ees käsittää mutta mulla on eilisillasta asti ollut nyt päänahka ihan tulessa hiusrajasta ja nyt kutina levinnyt myös koko päänahan alueelle. Ikinä ei ole ennen tullut allergista reaktiota ja tän pitäs vielä olla vähemmän allergisoiva… Ihmeellistä, en edes löydä ainoatakaan kohtalotoveria, pelkkiä kehuja. Kiva olla aina se poikkeus joka säännön vahvistaa :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *