Lifestyle

Happy Birthday!

Tyttäremme täyttää tänään 19 vuotta ja ei voi kuin todeta, että huhuh, mihin ne vuodet katosivat! Tämä fiilis on varmasti jokaisen äidin ja isän mielessä, kun nuoresta kasvaa aikuinen ja huomaa, että vaikka itsellä on vielä vaikutusvaltaa tähän nuoreen, niin kyllä sitä kriittisyyttä ja omaa mieltä on jo sen verran paljon vuosien varrella tullut, ettei ihan mikä vaan mene läpi. Näinhän pitää jo ollakin. Tässä kohtaa voi siis huokaista ja laittaa kädet ristiin. Voi jopa sanoa, että nyt on kasvatuksen suhteen tehty se, minkä voi ja nyt on aika taapertaa omin eväin. Toki kotoa muuttoa en häneltä vielä toivo, mutta eihän sitä tiedä mitä elämä mukanaan tuokaan. Ylpeitä olemme tyttärestämme, miten  hänestä onkaan kasvanut upea nuori nainen. Rakkaat onnittelut!

Syntymäpäiväsankari saa meillä aina aamiaistarjottimen sänkyyn, tänään jo klo 6.20, sillä minun piti rientää aikaisin töihin. Aamiaista ei toki vielä tarjottu tästä tarjottimesta, mutta hän sain tämän ihastuttavaan Riviera Maisonin Continental Brekfast-setin lahjaksi. Muro- ja hedelmäkulho on aika pikkuruiset, mutta voihan niitä sitten täyttää.
Nyt täytyy vielä rientää ompelukoneen äärelle, tai oikeastaan mallinuken kimppuun. Nuorempi tytär kun sai minut ylipuhuttua taas mekkoa ompelemaan ja kimalletta ja hentoa vaalenanpunaista unelmaa on taas tiedossa. Juhlakausi on täällä jo alkanut, näin valmistelun merkeissä ainakin.

                                With love,
                                 M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *