Ihonhoito

Radiotaajuushoito kasvoille

Olen aina ollut kiinnostunut ihonhoidosta ja ihon kunnosta. Valitettavasti en ole saanut kaunista kuulasta helää ihoa, johon pieni sipaisu kevyttä väriä antavaa päivävoidetta riittäisi. Eihän toki, olen saanut kivasti punakan ihon, joka villiintyy kahvista, mausteisesta ruuasta, punaviinistä, pakkasista ja saunomisesta. Tätä ei peitä ”kevyillä voitehilla vaan rutkasti peitevoitehia pitänee sipaista, jotta ihimisten ilimoille ilkiää.” Ikää kun on tullut, niin johan siihen tietysti on saatu aikaiseksi noita potkukelkan jälkiä. Mikä siihen olisi avuksi, kun botox, ainakin vielä, kammoksuttaa ja haluaisi kuitenkin noita iän jälkiä hieman pehmentää?

Sain ennen joulua miellyttävän kutsun Kauneushoitola Disar Centeristä, Hakaniemestä, jonne minut kutsuttiin kokeilemaan laitehoitoa, joka auttaisi iän tuomiin muutoksiin tehokkaasti ja turvallisesti.  Minä olin heti valmiina, vaikka sattuisi kuinka. Huoli oli turha, sillä radiotaajuushoito on harvinaisen miellyttävä hoitokokemus, johon oikeasti voisi vaikka nukahtaa. NuovaPelle -hoitomenetelmästä käytetään kahta erilaista teknologiaa, laser- ja biopolaarista kapasitiivista radiotaajuusteknologiaa, jotka edistävät kasvojen kudosten uusiutumista ja elpymistä.


Lasersäteen uudistava vaikutus perustuu 808nm pulssattuun aallonpituuteen. Laservalo stimuloi solukalvossa ja solun mitokondriossa olevia erikoisreseptoreita (kromoforeja) minkä seurauksena solun enenrgiatuotanto tehostuu. Lasersäteilyn aallonpituus etenee kohtisuorasti ilman sirottumista, jolloin kaikki hoitoteho kohdistuu käsiteltävään alueeseen. Sympaattisen vaikutuksensa ansiosta biologinen reaktio kopioituu viereisiin soluihin, jolloin hoitovaikutus on laajempi. Energiatuotannon tehostuminenn lisää juonteita madaltavaa kudosten uusiutumista, vähentää epäpuhtauksien näkyvyyttä ja pienentää silmäpusseja. Ihosta tulee raikas, nuorekkaampi ja heleämpi.

Tiedot poimittu esitteestä.

Joulukuisena iltana riensin ensimmäiseen kasvohoitoon, jossa tehtiin anti-age hoito ja kokeiltiin tätä radiotaajuus-laitetta. Tässäpä väsähtänyt olemukseni ja silloiset meikinrippeet kuvassa ennen hoitoa. Laitetta kuljetetaan kasvoilla litteällä hoitopäällä ja se kuumottelee mukavasti. Liikaa ei saa poltella, sillä voi oikeasti saada aikaan vammoja, mutta tuntua pitää. Voitte vain kuvitella, miten mukavalta tuntui lämpö kasvoilla joulukuisen räntäsateisen ilman jälkeen. Kasvoille levitetään paksuhkoa voidetta, jonka päällä laitetta liikutetaan.  Aloitus tapahtuu aina kaulan ja dekolteen iholta siirtyen sitten suupieliin ja poskille. Silmienympäryksille hoito tehdään pienimmällä hoitopäällä.

Ensimmäisen hoidon jälkeen heti kuvattuna ja huomaa silmänympäryksien ryppyjen madaltuminen. Tosin ilme ei ole tismalleen sama, mutta kyllä sen eron minusta huomaa.
Kunnolla hoitosarja päästiin aloittamaan vasta tammikuun lopulla ja hoitoaika kesti aina noin 45 minuuttia kerrallaan ja niitä tehtiin viikoittain neljä kertaa helmikuun puoliväliin saakka.
Tässä on kulunut nyt reippaat pari kuukautta ja uusiutumisprosessin käynnistymisen jälkeen hoitoteho vaikuttaa soluissa kolmesta kuuteen kuukauteen ehkäisten  juonteiden syntymistä tehokkaalla tavalla. Puhutaan ”Tuhkimo-efektistä” eli ilme nuorenee ja tätä efektiä ylläpitääkseen tulisi ylläpitohoito ottaa kuukauden tai kahden välein.

Tässä viimeisin kuva, eli vappuaattona meikattuna. Harmi, etten  huomannut hiuksia siirtää pois enemmän kasvoilta. Itsensä kuvaaminen on todella hankalaa, varmaan siksi en niitä selfiekuvia ota.
Eniten hoito vaikutti silmien ympäryksien ryppyihin ja iho tuntuu nyt kimmoisammalta. Mutta kun päivittäin katselee omia kasvoja peilistä, niin niitä eroja on hankala itse huomata. Mutta koska sarjahoidon teho syvenee vielä kuukausia hoidon päättymisestä, niin jään mielenkiinnolla odottamaan lopullista tulosta.
Lämpimät kiitokset taas Disar Centerin ihanalle henkilökunnalle ja varsinkin Iirikselle, joka mahdollistit nämä hoidot.
Näihin hoitoihin ja muuhunkin voit tutustua Disar Centerin sivulla.

Toteutettu yhdessä Disar Centerin kanssa.

                                 With love,
                                    M

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *