Muoti

Korua, kenkää ja kangasta

Ei täällä nyt pelkkää ahertamista olekkaan ollut, sillä lomapäivän ratoksi pyörähdimme keskustaan katsomaan yhtä jos toista. Mies piti etäpäivän ja me häivyimme kuvioista, jotta hän saa rauhan tehdä työnsä. Koru löytyi ja sopii yo-mekkoon tuomaan lisää juhlavuutta, kengät löytyi toiselle tyttärelle tanssiaisiin. Nykyisin siis järjestetään yhdeksäsluokkalaisille vähän niinkuin Prom jenkkilässä. Siihen olen siis ompelemassa mekkoa ja samaa mekkoa käytetään myös siskon yo-juhlissa.
Etsin myös itselleni sitä juhlamekkosta, mutta en minä löydä sopivaa millään. Jos kuitenkin joudun pätkimään helmasta kolmekymmentä senttiä pois, niin sama se on varmaankin surauttaa se mekko sitten alusta asti itse. Kangaskin löytyi keskustan eurokankaasta ja hei, hintaa tuli 21 e. Ei paha. Tai, no katsotaan lopputulosta sitten.
Terassi on pesty ja samoin parveke, lasitukset eivät nyt vielä ole täysin puhtaat, mutta ehkä ne nyt kelpaavat, mikäli linnut eivät päätä tehdä yhteispommistushyökkäystä juuri ennen juhlia.
Eilen kuitenkin kerkesimme parisuhdeaikaa viettämään leffaillan muodossa miehen kanssa. Leffana oli Mother`s Day ja ihan viihdyttävää katsottavaa. Tuntuu, että aina silloin, kun olemme menossa leffaan, mitään huippuhyvää elokuvaa ei ole tarjolla ja sitten kun niitä hyviä leffoja on tarjolla, niin aikataulujen vuoksi emme ole ennättäneet niitä katsomaan. Huom. me käymme todella harvoin leffassa, mutta ehkä tässä asiassa pitäisi kunnostautua.
Nyt on parasta palata päättelemään se ompelutyö, josta olen nyt pariin kertaan kertonut, jotta pääsen myös omaani ompelemaan.
Mukavaa perjantaita!

                                              With love,
                                                   M

             

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *