Lifestyle

Äitienpäivänä

Hyvää äitienpäivää! Ulkona on mitä ihanin sää ja aion kyllä uhmata allergiaa ja viettää hetken ulkosalla ja suunnitella terassin kesäilmettä. Sain äitienpäiväksi ruusun, mutta se pitää vielä noutaa kukkakaupasta ja siinä samalla saatan katsastaa muuta antia. Jokohan tuonne uskaltaa istuttaa ruukkuun muitakin kuin vain orvokkeja? Lämpöä piisaa nyt, mutta en haluaisi riskeerata, jos tuleekin yllättäen todella kylmä sää takaisin, sillä onhan vasta toukokuu. Vai olenko ihan hassu? Onko teillä jo istutukset ulkona maassa vai ruukussa?
Sohva on nyt valmis ja esittelen sen tässä joku päivä. Olihan homma, mutta tehty se nyt on. Tyynyt pitäisi vielä kehitellä, sillä ainakin meikäläinen tarvitsee selän taakse tyynyn ja nyt mietin materiaalia, muotoa ja väriä. Sohva on niin valkoinen, että ehkä hieman jotain piristystä kaipailee ja siinäpä onkin miettimistä. Vanhat tyynyt varmaankin lähtee terassityynyiksi tai muuten kiertoon, sillä ne ovat muutoin ihan hyvässä kunnossa, mutta olen niihin jo niin kyllästynyt, että sohvalle en niitä huoli.
Näinhän se on, että kun yhtä asiaa lähtee korjaamaan, niin siitä se lähtee ja kohta koko talo on uusittu, tai sitä se mies aina kauhistelee.
 Nyt kyllä huilin tämän äitienpäivän loppuun ja vähän vaikka neulon tai luen kirjaa. Ihanaa päivää kaikille!

                                           With love,
                                                M

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *