Sisustaminen

Snow white- sohva valmiina

No nyt se on valmis. Tai valmistui jo eilen aamupäivällä, siinä äitienpäivän kunniaksi. En malttanut, vaan esittelen sen teille heti nyt. Huikean valkoinen se on ja hirvittää vaan, että kuinkahan kauan sellaisena säilyy. Kangas oli Vallilan poistomyynnissä ja sieltä tämän alcantara-kankaan hankin huikeaan 60 e/10 m. Että eipä paha hinta lainkaan. En olisi ihan näin valkoista halunnut valita, mutta värivaihtoehtona oli sellainen ”ei niin kaunis”- ruskea, tiedätte mitä tarkoitan, joten ei sitten tarvinnut kauaa miettiä. Tosin nyt pitää varmaan maalata tuo seinä. No, ehkei nyt kuitenkaan ihan heti.

Tämä sohva on ollut meillä nyt varmaankin 10 vuotta ja nyt se sai muutaman lisävuoden uuden verhoilun ansiosta. Ei tämä ole mikään sellainen tapaus, etten tästä olisi luopunut, mutta turhaan sitä nyt poiskaan heittää. 

Ette arvaa mitä kivoja ylläreitä tämä sohva oli sisäänsä hotkaissut ja nyt sitten sitä avatessa kaikki paljastui. Oli varmaankin viisi hiuspinniä, yhdet puhelinkuulokkeet, allergiapilleri, tukkaponnareita, virkkuukoukku, jep ja täällä syyllinen sekä tuhottomasti ruuanmuruja. 

Muistan kuinka tytöt olivat aika pieniä, tuskin koulussa, kun tämä hankittiin ja siihen oli heti ensimmäisinä kuukausina kaatunut vaikka mitä ruokaa ja oli siinä taidekoulun vihreitä maaleja hihasuissa kulkeutunut myöhemmin, joita oli taidokkaasti yritetty putsata ja luovuttu urakasta ja laitettu tyyny päälle. Joo, kyllä sitä sohvaa on hangattu ja pesty, vaikkei olisi saatu. Mutta nyt se on  piilossa tuon uutukaisen kankaan alla.

Lupasin muuten miehelle, että ihan heti kohta ei tämmöiseen hommaan ryhdytä. Mutta nyt kelpaa etsiskellä sopivia tyynyjä tuohon ja ehkä aluksi laitan jotain vilttejä suojaksi. Mitäs pidätte?
Laitan vielä kuvan siitä, mistä lähdettiin liikkeelle, jotta eron huomaa, tosin siinä on vain puolet sohvasta.

                           
                           

24 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *