Kosmetiikka

Living Proof

Living Proof hiustuotteet olivat minulle täysin tuntemattomia tuotteita, mutta innolla lähdin niitä mukaan testaamaan, kun sain kutsun blogitapahtumaan tässä kevään korvilla. Pääsimme tutustumaan näihin tuotteisiin Noir conceptissa siten, että kampaaja avusti ja me itse kokeilimme miten tuotteilla voi kehitellä ja taituroida uusia kampauksia ja jopa niin, ettei kiharrusrautoja käytettäisi.
Itse sarjan luomisessa on testattu  ultraääntä kihartamisessa ja lasersädettä vaalennuksessa ja lopulta keksitty uusia molekyylejä, jotka mm.estävät hiusten pörrööntymistä kosteassa säässä. Ohuesta hiuksesta tulee tuuhea ja suorasta kihara. Yes, tämä sai minut kiinnostumaan.

Hiusmuotoilijat huomasivat pian, että tuotteet eivät pelkästään toimineet, vaan muuttivat tavan, millä hius käyttäytyy.
OFPMAon uusi molekyyli, joka hylkii likaa ja kosteutta ja tekee hiuksista terveemmän tuntuiset ja näköiset. Se hoitaa hiusta paremmin kuin yleisesti hiustenhoitoaineissa käytetyt silikonit ja öljyt. Se luo hiuksen ympärille suojan.
PBAE on toinen molekyyli, jonka tiedemiehet keksivät ja se saa hiuksen käyttäytymään kuten paksu hius. Eli tuuheuttaa hiuksen, on painoton eikä tee hiuksia raskaaksi tai elottomaksi.

Itse olen testannut Perfect day shampoota ja hoitoainetta ja tämä shampoo pitää hiukset puhtaina pidempään, joten niitä ei tarvitse niin usein pestä. Toimii, sillä pesen vain kaksi kertaa viikossa hiukseni joitakin poikkeuksia lukuunottamatta. Sopii kaikille hiuslaaduille.  Hoitoaine ei latista ja kun tätä käyttää säännöllisesti se hoitaa hiusten kuntoa. Minulle se onkin tarpeen, sillä jämät permanentistä alkavat ilmoitella itsestään rutikuivilla latvoilla. Tuoksu on ihanan ylellinen.

Tätä 5 in 1 styling treatment tuotetta levitetään kosteisiin hiuksiin ja kammataan läpi. Sitten voi kiertää tai palmikoida puolipitkiä hiuksia löysille leteille ja odotella hiusten kuivahtavan ja rento beachlook-kihara on valmis. Minä tein itselleni tätä kampausta ja kyllä se hieman taipui laineille, mutta harmittavasti kyllä silloisessa kevättuulessa suoristui. Oma tukkani on kyllä tosi jäärä, joten siihen olisi varmasti pitänyt suikuttaa todella paljon lakkaa.
Käytän tätä tuotetta kosteaan tukkaan, kuivatan hiukset ja sitten kiharran ja mukavasti antaa pitoa.

Näitä kahta tuotetta Instant mixture mist ja Curl defining styling creamia olen käyttänyt myös testiluontoisesti tehdessäni kampauksia. Kiharan elvyttäminen ei kyllä minun tapauksessa enää toimi, sillä minun hiukseni ei kiharru enää puristelemalla, mutta sellaisella, jolla on taipuisa tukka tai permis, niin tästä on apua. Instant texture mistillä saa rakennetta hiuksiin ja ne ovat uudelleenmuotoiltavissa jopa 48 tunnin ajan. Tykkään kyllä suihkia tätä, mutta minun pitää olla maltillinen, ettei tukasta tule liian iso.

 Flez shaping hairspray on kieltämättä loistotuote, sillä tämä on 3 in 1 hiuskiinne, jota voi käyttää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin kiinnitykseen, muotoiluun ja viimeistelyyn. Voit kihartaa ja harjata ja silti siinä on pitoa.

Miltäs nämä tuotteet kuulostavat? Ovatko sinulle tuttuja?

Tiedot poimittu esitteestä
Tuotteet lehdistönäytteitä

                                             With love,
                                     M

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *