Muoti

Villa Tremondon syksy 2016

Pääsin Villa Tremondon syksyä katsastamaan eilen ja vaikka mielelläni elisin vain keväässä ja kesässä, niin päätin silti kurkistaa hieman, mitä syksy tuo tullessaan muodin tuulissa.
Tervetuloa kuvakierrokselle Villa Tremondon syksyn 2016 esittelyyn.

Tässä oli vain osa syksyn trendeistä ja siitä mitä kamerani tallensi ja mikä minua miellytti. Väriskaalat ihastuttivat ja juuri nuo ihanan vaaleat, harmaat pehmoiset neuleet ja varsinkin valkoinen neuletakki. Kimaltava paita toi jotenkin minulle mieleen Abban ja Waterloon. Kimaltavat kengät sekä tyylikkäät korut taas lupaavat kimalluksen jatkuvan muodissa, mikä on minusta hieno juttu.
Sängyn petaus ja sen värimaailma oli mieleinen ja ehkä tuo puuterivärinen  peitto sopisi hienosti meidän valkoiselle sohvalle ja muutenkin meidän olohuoneen väreihin. Betoninen penkki sängyn päädyssä toi somistukseen rouheutta juuri sopivasti, ettei mene jo turhan makeaksi.  Loppuun vielä samoissa sävyissä salmiakkia matolla.
Tykkäsin tästä Villa Tremondon syksystä, vaikka nyt kyllä haluan taas keskittyä kevääseen ja tulevaan kesään.
Mitä mieltä sinä olet? Tykkäsitkö?

                          With love,
                              M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *