Lifestyle

Amsterdamin tuliaisia

Mieheni oli loppuviikon työmatkalla ja kuten aina, hän muistaa tyttöjä ja minua pienillä kivoilla tuliaisilla. Jalkapallopaitoja en kyllä enää halunnut ja kielsin häntä yleensä minulle mitään jalkapallokamaa ostamasta, mutta ilkikurinen kun on, niin eiköhän minulle tuotu nyt sitten oranssit pikkarit, joissa lukee Holland takamuksessa, jee.
Tulppaaneja sain ihanan ison kimpun ja nyt sitten vain taiteilen ja yritän pitää niitä mahdollisimman kauan elossa.

Tämä söpö pikkuauto sisälsi keksejä, joten on tavallaan peltipurkki tai rasia. Luulen, että se on meillä nyt vaan koristeena, sillä rasia ei ole järin suuri sisältä.

Tämä se oli hauska vekotin. Mieheni on kuunnellut manaamisiani noiden lintujen suhteen, kun ne syövät kesäisin marjat ja likaavat ikkunat ja terassin. Viime kesänä meillä oli cd-levyjä ripusteltuna pelättimiksi ja ne toimivat suhteellisen hyvin. Nyt meillä on tämmöinen puutarhan perhonen, joka liikkuu ja väpättää auringon valosta, sekä lentelee ympäri tuota keppiä. Kaunis ja kätevä ja toivon, että tämä toimii, sillä niitä verkkoja on kurja viritellä ja tämä on turvallisempi myös linnuille.
Oletteko nähneet tämmöisiä aikaisemmin, sillä minulle tämä oli uusinta uutta?

                                                With love,
                                                    M

13 Comments

  • Mysterious M

    Juu, kyllä nämä oli kivat tuliaiset ja ok, onhan ne pikkaritkin ihan jees. Perhosen lentoa nyt seuraan ja toivon, ettei yksikään tipu nyt tule meidän pihalle saalistamaan mun kasvatuksia:) Tosin, mulla ei kasva vielä kuin mustikat ja kaiketi mansikat!Niin ja omput, mutta vasta kukkivat:)

  • Anonyymi

    Kevätfiilarit on vallannet ja villinneet Miehesi 🙂 Tulppaanit ovat kertaisesti aina sulattaneet minun sieluni sopukat. Ne tuovat kevään, valon ja auringon. Ne pikkarit, hmm…mitä toteaisin, vaikka että kevään värisethän ne ovat 😉 Tuo autokin on sellainen, että niitä asioita miehet eivät vaan voi sivuuttaa keväällä (tiedetään-tiedetään). Ja sitten vielä tuo perhonen, mikä myös on asia, mikä tuo minulle aina kevään, valon ja auringon. 🙂 Taisin toistaa itseäni, mutta ehkä sait kiinni. Sillä todellakin Miehesi on Sinua tarkoin kuunnellut, sillä aika osuvia juttuja <3 Mukavaa se! Kuin sekin, että olen aistivinani sellaista, että tuliaisensa ilahduttivat myös Sinua… 🙂 Iloista päivää! terkuin, Leena

  • Mysterious M

    Juu Leena, toki ilahduttivat ja mies kyllä aika hyvin osaa minua lahjoa, yleensä ja tiedän, että nämä pikkarit olivat vähän vitsinä, kun jalkapalloa en vain voi sietää. Lätkää katson kyllä ja nyt varsinkin! Mutta tulppaanit ovat minullekin se kevään merkki ja autoista ja autoilusta tykkään kyllä. Tuo perhonen on kyllä tosi mielenkiintoinen ja voihan jee, jos se oikeen toimii! Lupaan kertoa miten käy, kunhan olen aikani kyttäillyt noita lintuja:) Mukavaa viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *