Käsityöt

Spice neulejakku neulottu

 

Ainaoikein neulos on palkitsevaa ja niin helppoa, että silmät ummessa sitä neuloo. Tämä Spice lanka oli minusta kiehtovaa näiden ihanien värisävyjen vuoksi ja myös tuon kivan kiillon, jonka metallilanka omalta osaltaan tähän comboon antaa. Siksi tein mahdollisimman yksinkertaisen neuloksesta, jotta lanka pääsee oikeuksiinsa. Lanka on Oulunkylän Lankamaailmasta ostettu 80 % viskoosia ja 20% metallia. Nappeina on vanhat korvikset, joiden piikit väännettiin lenkiksi ja jee, minulla on napit ja vielä kimalteiset.
Asukuvan muut vaatteet ovat tyttäreltä perityt valkoiset Zaran farkut ja miehen joskus tuliaiseksi formuloista tuoma Ferrarin t-paita.
Seuraava kässä on jo aloiteltu, luvassa hempeän vaaleanpunaista ja ohuenohutta lankaa.

                                                              With love,
                                                           M

                     

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.