Kosmetiikka

Silmäluomenpohjustajat testissä

Minulla on allergian takia hyvin herkästi reagoivat silmät ja varsinkin näin siitepölyn aikoihin, auringon paistaessa, puhumattakaan tuulesta, ne reagoivat vuotamalla. Nykyisin kummasti vain oikea silmä vuotaa. Olen välillä todella pulassa koettaessani saada silmämeikit pysymään siistinä. Tarkennukseksi vielä, että silmät vuotaa vain ulkosalla ja sisälle ulkoa tullessa, joten meikistä se ei aina johdu. Kokeilen silmämeikkejä ensin varovasti ja jos silmät reagoi, niin vaikka tuote olisi kuinka ihana, niin siitä on pakko luopua. Joskus upeat glitterit saattavat saada silmät vuotamaan ja silloin harmittaa kovin, mutta  pääasiassa kyse on noista ulkona olevista ilmiöistä, joihin silmät reagoi.
Testauksessa halusin löytää tuotteen, joka pitäsi hieman rasvoittuvilla luomillani meikin siistinä ainakin 6-8 tuntia, mutta mielelläni toivoisin vielä pitempää kestoa.  Testasin jokaista tuotetta 5 päivää ja palasin vielä kertaalleen kokeilemaan kerran pari tuotetta, jotta varmistan alkutuntemukseni sitten samanlaiseksi vielä lopussakin.

Testauksen aloitin tällä Isadoran Eye Primer tuotteella, joka on tuoksuton ja kliinisesti testattu. Tuote on väriltään hieman punertavaa ja koostumukseltaan muistuttaa meikkivoidetta, mutta levittyy hyvin ja sävy mukautuu ihon väriin. Testin aikana luomivärit olivat kasaantuneena siellä luomivaossa jo puolenpäivän tienoilla. Silloin silmäni eivät vielä vuotaneet kovasti. Parempi tämä on kuin ei mitään, mutta kesto ei ollut sitä mitä hain. Tuote on edullisin tästä testaussarjan tuotteista ja pakkaus aika arkinen.

Clarinsin Eclat Minute Base on väriltään yllättävän tummaa ja hieman sävähdin tätä tummuutta, kun ensimmäistä kertaa tuotetta luomille sivelin. Base on hieman ”tönkkömäisempää” kuin tuo ensimmäinen testattavani ja kestoltaan hieman parempi. Silmien vuotaminen tiestysti alkoi hankaloittamaan testausta. Mutta koska toinen silmä ei vuoda niin paljoa, pysyi meikkikin siinä silmässä siistinä sinne iltapäivään saakka. Hinnaltaan keskiluokkaa ja ainoa miinus oli tuo sävy, jota piti tavallaan ensin peitellä vaalealla luomivärillä, ennenkuin pääsi laittamaan haluamaansa luomivärin sävyä. Ehkäpä ruskettuneena tämä toimii sitten paremmin. Ai, niin joo, jos tässä nyt sitten ruskettuu!
Pakkauksessa oli jo tyyliä ja tuubi on yksinkertaisuudessaan kaunis herkän beigen sävyisenä kullattuine korkkeineen.

Kolmantena Sensain Eyelid base oli jo ulkoasultaan upein rasia, jossa miedolta tuoksuva ylellinen kermamainen tuote oli nähtävillä. Sävynäkin sellainen hempeä vaaleahko beige. Base liukui iholle hyvin ja levittäytyi näkymättömäksi antaen himpun verran helmiäistä luomelle ja tasoitellen ihon pieniä virheitä. Kesto oli suurinpiirtein samaa luokkaa Clarinsin kanssa ja tämänkin testauksen tavallaan pilasi hieman tuo silmän vuotaminen. Tykkäsin siitä, ett sävy oli väritön. Hygieniasyistä harmitti ainoastaan tämä avoin purkki, jonne pääsee pöpöjä, mutta onhan se tyylikäs, sitä ei voi kiistää. Hinta on kallein tässä testisarjassa.

Tässä vielä sävyt tummasta vaaleaan alhaalta Clarins, Isadora ja Sensai, jotta huomaatte millaiset värierot tuotteilla on.
Testaamisen jälkeen, kuin huomaamatta nappaan aina tuon Sensain purkin. Kyllä se minusta näistä kolmesta on paras juuri minulle.
Ovatko nämä tuotteet sinulle tuttuja? Millaisia primereita sinä käytät luomillasi?

Lehdistönäytteet

                                 With love,
                                       M

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *