Sisustaminen

Juhlien valmistelua

Kutsukorttien teko voi olla työlästä puuhaa, jos tekee kutsut täysin alusta asti itse. Siinä onkin kova miettiminen ja suunnittelu, mutta nykyisin jokainen saa kauniit kortit tehtyä kätevien tarrojen avulla. Sinelli tarjoaa kattavan määrän erilaisia tarroja ja ideoitakin sieltä voi napata, kuten mekin teimme. Tytär halusi mahdollisimman yksinkertaisen kutsun ja sellaisen, johon ei niin kauaa tarvitse paneutua. Sehän sopi, joten tässä hänen juhliinsa kutsu ja kutsut ovatkin jo saapuneet kutsutuille.

Kivasti tuo meidän printteri tulostaa kaikki mun kuvat, mutta ei sitten kunnolla tekstiä. niinpä tuleva ylioppilas joutui sitten käsin kirjoittamaan kutsut. Harmi, että kohta kukaan lapsosista ei osaa kaunokirjoitusta, eli katoava kansanperinne sekin.

Tänään pesimme miehen kanssa urakalla alakerran ikkunat. Onneksi on koneet ja vempaimet, niin mieskin innostuu näistä siivouksista. Minä sitten pyyhin niitä ikkunanpieliä ja tuli tuossa samalla putsatuksi myös patterit. Sitten kun yhdestä paikasta aloittaa, niin loppua ei näy. Tuli siinä muitakin nurkkia jo alkuun pyyhittyä, mutta sitten oli hillittävä itsensä, sillä nehän on pakko pestä kohta uudestaan. Jääkiekkomatsin takia oli pakko hellittää ja yläkerran ikkunat pestään sitten toisella kerralla. Siis taidan olla minä kun pesen, nämä kun ovat helpommin minunkin pestävissä.

Kuvissa on pieniä arkisia sisustushankintoja Country Whitesta, Tuomarinkylästä, jonka pihapiirissä olimme viikko sitten työporukalla lounaalla. Kauniit pitsiset tabletit ja omenan tuoksuinen tuoksukynttilä Brukalta. Ihana, mieto tuoksu, joka ei ole liian päällekäypä.

Mitenkä siellä lauantaita on vietetty?

                              Ihanaa iltaa! 
                                    With love,
                                             M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *