Sisustaminen

DIY: joulukranssista kesäinen tuunaamalla

DIY vinkki: kun kyllästyt joulun aikaan tehtyyn hopeahohtoiseen kranssiin, niin piirrä siihen kesällä suloiset kukkaset. Näin keksi tyttäreni ja lopputuloksesta tuli hauska ja kesäinen. Tussina Tigerin liitutaulutussit. Tällä mennään nyt hetki taas.
Näitä tämän tyylisiä sisustukseen sopivia juttuja pitäisi kehitellä enemmän. Kaikkea ei siis tarvitse raivata pois, vaan pienillä muutoksilla saa pienet sisustusjutut uudelleen eloon. Tässä on kyllä pieni pelko, ettei tuo pinkki tussi lähtisikään pois pyyhkimällä, mutta tuunataan siihen joukkoon tai päälle jotain muuta. Mikä estää maalaamasta mustan neliön uudestaan, sillä maalia vielä riittää. Siitä voi lopuksi sitten tehdä vaikka kuvalle kehyksen, kun omat pipertelyt alkaa kyllästyttää.
Eteinen on muuten juuri sellainen paikka, johon voisi kuvitella tuota samanlaista neliötä ja siihen saisi jokainen perheenjäsen vuorollaan keksiä oman juttunsa. Yleensähän tämmöinen ”pläntti” toimittaa muistikirjan paikkaa ja toinen on varmasti suosituin, nimittäin jääkaapin ovi. Siinä meilläkin oli useat laput ja liput esillä, kun tytöt olivat pieniä. Itse koen muistilappujen vilskeen eteisessä ja keittiössä vähän levottomana tapauksena. Niinpä päätinkin viime kesänä, kun hankimme uudet jääkaappipakastimet, että lippulaput eivät korista enää niiden pintaa ja siinä ollaan pysytty. Toisaalta, eipä noita menoja tytöillä niin paljoa olekaan, että ne pitäisi olla esillä, sillä itse he niistä huolehtivat. Minä taidan olla meidän perheessä ainoa, jolla on nykyisin näiden blogikutsujen muodossa eniten menoja ja minun menoni ovat kalenterissa työhuoneessa.
Onko teillä erityistä paikkaa kotona lappusille ja muistioille ja millaisia ne ovat?

                                                  With love,
                                                 M

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *