Muoti

Mellakan kesäjuhla ja Minimum Fashion

Eilen oli kesäjuhla pr-toimisto Mellakassa ja piipahdin siellä katsastamassa myös syksyn muotia merkiltä Minimum Fashion. Merkki on tanskalainen, joten sopii hyvin myös meille suomalaisille. Kovin oli vaan harmaata ja mustaa näin kesän hellepäivän keskelle ja hieman vaikeuksia tuotti keskittyä tähän väriskaalaan kaiken sen auringonpaisteen ja kirkkauden jälkeen, mitä ulkona silloin oli. Kyllä se sisällekin tuli ja loi kummia varjoja ja valoläikkiä kuviin, joten halusi siis tulla mukaan talvisien juttujen keskelle. Aina vain käy mietityttämään, että vaikka pidäkin harmaista ja mustista, niin eikö voisi olla hieman värejäkin mukana.

No, jos ne tummat sävyt ja harmaa ovat sitten  neuleiden pääosassa, niin  joukosta löytyi onneksi myös ihanan puhtaan valkoinen pliseerattu toppi. Ei siis ihan kaikkea mustana ollut. Myös hameita oli pliseerattuna ja huvitti, kun itselläni oli päällä melkein juuri samanlainen versio ja vielä mustana. Tosin minulla on  H&M viime kesän hamonen ja lyhensin sen itselle pitkästä ylle polven pituuteen. Pituus ei ollut tarpeeksi pitkä ja jäi harmittavasti hölmöön kohtaan pohjetta, joten siksi tein lyhennetyn hameesta ja uskon sillä olevan enemmän käyttöä tässä pituudessa. Jes, olen siis muodissa mukana ja vielä syksylläkin.

Ainoa poikkeus väriskaalassa taisi olla turkiksissa, teko-sellaisissa. Niissä oli hauskoja  värejä ja nämä ovat ihan pirteitä ja säväyttäviä, mikäli haluaa sille harmaalle vähän muutakin seuraa.

Tämä nahkamekko oli kiinnostava, mutta harmittavasti tuo aurinko luo omia värikuvioita muuten tasaisen sävyiseen nahkaan. Tyylikäs ja moneen menoon sopisi. Muotia, siis meille suomalaisillekin sopivaa, eikö vain?

Seuraava tapahtuma odotti, joten kiiruhdin sitä kohti ja jätin muut vielä valmistelemaan illan juhlaa.

                                      With love,
                                      M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *